Eláruljuk, mi fog veled történni 2020-ban a kínai horoszkópod szerint

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Eláruljuk, mi fog veled történni 2020-ban a kínai horoszkópod szerint

Kép forrása: depositphotos.com

Ne csak a hagyományos zodiákusodra hagyatkozz, hiszen a kínai horoszkópod ugyancsak sok izgalmas dolgot elárul rólad. Így többek között arról is, mi vár rád 2020-ban szerelmi, munka és egyéb téren. Derítsd ki, mi a kínai csillagjegyed, és olvasd el a leírást! De azt ne feledd, hogy a kínai újév 2020. január 25-től kezdődik, így csak onnantól érvényesek a jóslatok.

Bivaly

Születési évek: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Egyébként is elég makacs és önfejű vagy, de jövőre ez még inkább kiütközik majd rajtad. Meg kell tanulnod kicsit rugalmasabbá válni, különben nagy lehetőségeket szalajthatsz el jövőre, például a munka terén is.

Ha párkapcsolatban élsz, érdemes tudnod, hogy ősszel egy nagyon komoly döntést kell meghoznod, ami kihatással lesz mindkettőtök jövőjére, de ha egyelőre még szingli vagy, tavasszal egy új személy léphet az életedbe.

Anyagilag elég sok váratlan eseményre kell készülnöd, amelyek nem feltétlenül pozitívak, ezért már most kezdj el spórolni, mert szükséged lesz rá! Ha te is próbálsz egy kicsit jobban odafigyelni a viselkedésedre, elég sok szerencsés eseményre készülhetsz!

Nyúl

Születési évek: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Nem vagy az a típus, aki szívesen kalandozna, próbálna ki ismeretlen dolgokat, de jövőre muszáj lesz kilépned a komfortzónádból. 2020-ban folyton olyan helyzetekbe kerülsz, amelyek kihívást jelentenek neked, mind munka, mind szerelmi téren. Ne ijedj meg attól, amit nem ismersz, mert csak akkor lehetsz sikeres, ha képes vagy megküzdeni ezekkel.

A kapcsolatok terén légy óvatos, és ne higgy el mindent, amit hallasz, mindegy, hogy egy kollégáról vagy egy új szerelemről van szó. Ha van párod, jövőre fordíts rá több figyelmet, mert előbb-utóbb eltávolodhattok egymástól. Mivel elég sok teher nyomja majd a válladat, könnyen lehet, hogy megfeledkezel az egészségedről, pedig nem ártana ezzel is foglalkoznod.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba