Eláruljuk, miért vonzod mindig ugyanazokat a csillagjegyű embereket

Kovács Andrea
Írta: ,
Eláruljuk, miért vonzod mindig ugyanazokat a csillagjegyű embereket

Észrevettél egy furcsa ismétlődést az életedben? Feltűnt, hogy mindig a rák jegyű nőkkel jössz ki a legjobban? Esetleg az összes komoly kapcsolatban bak jegyűek voltak a férfiak? Ez nem véletlen! Arra hívja fel a figyelmedet, hogy tanulnod kell ezektől az emberektől. Most azt is eláruljuk, mit!

A vízöntők a legtisztességesebb jegyek közé tartoznak, ezért jelenlétük sugallhatja, hogy nem voltál feltétlenül korrekt és megbízható az elmúlt időszakban.

Ideje ezen változtatni! Egy vízöntőre – a becsületessége mellett – különösen jellemző az újítás iránti kielégíthetetlen igény.

Ez azt jelenti, hogy valószínű akkor jelenik meg az életedben, ha túlságosan is megragadtál a múltban, elszigetelted magadat a hétköznapi változtatásoktól éppúgy, mint a modern újításoktól.

A vízöntő vonzódik minden innovációhoz, különcnek gondolja magát, ezzel pedig figyelmeztethet téged, hogy túlságosan is lapos, unalmas lett az életed, személyiséged, valamilyen külső nyomás hatására.

A vízöntők gyakran úgy érzik, hogy nem vonatkoznak rájuk a szabályok, ezért sokszor arra figyelmeztetnek téged, hogy te túlságosan mereven ragaszkodsz mindenhez, még a megváltoztathatatlan dolgokhoz is.

Egyszóval a vízöntők mellett ideje kicsit lazábban, de modernebb szemüveg mögül nézni a világot.

A skorpió jegyű emberektől sokan tartanak, pedig rengeteget tanulhatunk tőlük.

Ha a te életedben is sokszor bukkan fel skorpió, akkor valószínűleg kicsit több energiát és őszinteséget kell befektetned a mindennapjaidba.

Jelenléte arra utal, hogy gyakrabban kell a nehezebb utat választanod, több kihívást kell keresned, és nem szabad, hogy alárendeld saját életedet mások akaratának.

Érdemes kitartóbban küzdened a céljaidért, amiket legelőször is ki kell tűznöd.

Nem szabad, hogy hazugságok, vagy féligazságok hassák át az életedet, arra kell koncentrálnod, hogy a helyes úton járj, és másokat is erre sarkallj.

A skorpiókra ugyanakkor jellemző lehet a kegyetlen megtorlás, a bántó magatartás, így nem csak pozitív tulajdonságokat leshetsz el tőle.

Ő az, aki egyúttal azt is meg tudja mutatni, hogyan ne viselkedj más emberekkel.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?