Eláruljuk, hogy melyik munka passzol hozzád a legjobban

Kovács Andrea
Írta: ,
Eláruljuk, hogy melyik munka passzol hozzád a legjobban

Az utóbbi időben egyre gyakrabban megfordul a fejedben a munkahelyváltás gondolata? Esetleg úgy érzed, mégsem azt tanulod az egyetemen, ami igazán érdekelne? Vagy csak szimplán arra vagy kíváncsi, milyen területen tündökölhetnél a legjobban? Akkor van egy jó hírünk: a csillagjegyed segíthet az útmutatásban!

Bak

A Bakok komolyak, pragmatikusak és jól szervezettek – de egy cseppet sem unalmasak! Olyan karizmával és lelkesedéssel rendelkezel, aminek köszönhetően ügyesen tudsz másokat irányítani, és ezáltal egy csapattá kovácsolni őket.

Pontosan tudod, hogy kemény munkával, ambícióval és odaadással te is könnyen felkerülhetsz a karrierlétra csúcsára – ami egyúttal az egyik legnagyobb célod is. Arra azonban figyelj oda, hogy szakíts időt néha másokra is, mert a Bakok hajalmosak lehetnek mindent félretenni a munka kedvéért.

A vállalati szférában (ahol van lehetőség továbblépésre) kifejezetten jól érezheted magad, de emellett mérnökként és tervezőként is kipróbálhatod magad, hiszen mindig figyelsz a részletekre.

Oroszlán

Imádsz a figyelem középpontjában lenni, és szívesen inspirálsz másokat arra, hogy a lehető legjobbat hozzák ki magukból.

Sokan úgy tartják, hogy az Oroszlánok közül kerülnek ki a legjobb főnökök – de kezdetben előfordulhat, hogy nehezen nyered el az alkalmazottak bizalmát (szerencsére ez kisugárzásodnak köszönhetően gyorsan megváltozik).

A tanítás és a politika világa pedig kifejezetten jól passzol hozzád, de vidám természetednek köszönhetően a szórakoztatóiparban is jól megállnád a helyed, színészként, zenészként, vagy akár jelmeztervezőként is.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba