Eláruljuk, mi vár rád 2020-ban a kínai csillagjegyed szerint

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Eláruljuk, mi vár rád 2020-ban a kínai csillagjegyed szerint

Kép forrása: depositphotos.com

Ne csak a hagyományos zodiákusodra hagyatkozz, hiszen a kínai horoszkópod ugyancsak sok izgalmas dolgot elárul rólad. Így többek között arról is, mi vár rád 2020-ban szerelmi, munka és egyéb téren. Derítsd ki, mi a kínai csillagjegyed, és olvasd el a leírást! De azt ne feledd, hogy a kínai újév 2020. január 25-től kezdődik, így csak onnantól érvényesek a jóslatok.

Kakas

Születési évek: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Bár nem feltétlenül ismered be, azért szeretsz néha egy kicsit nagyzolni és felvágni. 2020-ban ezen némileg változtatnod kell, mert a munkahelyeden meg fogják ismerni a nevedet, és rajtad múlik, milyen értelemben. Ez azonban jó lehetőséget ad az előrelépéshez és a karriered építéséhez, aminek anyagilag is lesz látszata! 

A szerelemben most neked kell kezdeményezőnek lenned, mindegy, hogy kapcsolatban élsz, és programokat kell szervezni, vagy szingli vagy, és végre randizgatnál. Ha csak vársz, semmi sem fog történni. Ami pedig az új ismeretségeket illeti, járj nyitott szemmel, mert 2020-ban olyan személlyel találkozhatsz, akinek a barátsága nagyon hasznos lesz számodra.

Bivaly

Születési évek: 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

Egyébként is elég makacs és önfejű vagy, de jövőre ez még inkább kiütközik majd rajtad. Meg kell tanulnod kicsit rugalmasabbá válni, különben nagy lehetőségeket szalajthatsz el jövőre, például a munka terén is.

Ha párkapcsolatban élsz, érdemes tudnod, hogy ősszel egy nagyon komoly döntést kell meghoznod, ami kihatással lesz mindkettőtök jövőjére, de ha egyelőre még szingli vagy, tavasszal egy új személy léphet az életedbe.

Anyagilag elég sok váratlan eseményre kell készülnöd, amelyek nem feltétlenül pozitívak, ezért már most kezdj el spórolni, mert szükséged lesz rá! Ha te is próbálsz egy kicsit jobban odafigyelni a viselkedésedre, elég sok szerencsés eseményre készülhetsz!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?