Válassz egy ékkövet, és derítsd ki, milyen személyiséged van igazából

Szirák Viki
Írta: ,
Válassz egy ékkövet, és derítsd ki, milyen személyiséged van igazából

Kép forrása: brightside.me

Az emberiség már régóta tudja, hogy egyes ékkövek varázslatos erővel bírnak, és talán ezért is vonzódunk hozzájuk megmagyarázhatatlanul. A fenti képen 10 különböző követ láthatsz, amelyek teljesen eltérőek, neked pedig annyit kell tenned, hogy megnézed őket, és kiválasztod azt, amelyik a legjobban tetszik. A döntésed pedig elárul rólad néhány izgalmas részletet!

1. Ha a gyöngyöt választottad

Ha az első kőre esett a választásod, az azt jelenti, hogy egy igazán spirituális lélek vagy. Hiszel a természetfelettiben és a világ rejtélyes erejében, ehhez pedig egy nagyon őszinte és kedves lélek társul. Ugyanakkor tény, hogy van benned nem kevés büszkeség is, ami sokszor előnyödre válik, de máskor egy kicsit makaccsá is válsz emiatt.

2. Ha a rubint választottad

Nem is kérdés az ismerőseid számára, hogy te egy igazán szenvedélyes típus vagy. Olyan ember, aki sosem szeret egy helyben ülni, az unalmat maximum csak hírből ismered, és óriási életszeretet lakozik benned. Mindig vidám vagy, keresed a kalandokat, és hiszed, hogy az élet attól olyan szuper, hogy sosem tudhatod, mi vár rád. Maradj mindig ilyen lelkes!

3. Ha a gyémántot választottad

Te mindig tudod, hogy mit akarsz az élettől, és nem vagy hajlandó belenyugodni abba, ha ez nem terv szerint történik meg. Határozott, erős lélekkel vagy megáldva, talán ezért is alakul úgy, hogy mindig te leszel az irányító, akár baráti társaságról, akár egy munkahelyi projektról van szó. Mindemellett pedig nagy büszkeséggel rendelkezel, emiatt azonban sokszor megesik, hogy ha tévedsz, azt nem szívesen ismered be.

4. Ha a kék topázt választottad

Nem sok olyan nyugodt lélek létezik a világon, mint te. Nem szereted a hangos bulikat, az óriási tömegeket: te akkor érzed magad jól, ha egyedül vagy, esetleg csak közeli, jó barátok vesznek téged körül. Általában a csendesebb típusú emberek kategóriájába tartozol, aki nem szeret a középpontban lenni, de cserébe nagyon jó megfigyelőkészséggel bírsz, és rögtön olvasol a sorok között. Hasznos képesség!

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?