Milyen együtt élni egy Kossal? – A forrófejű motivátor

Horváth Petra
Írta: ,

Egy újabb perzselő jegy, mely az Oroszlánhoz hasonlít a leginkább, de talán még annál is makacsabb és önteltebb. Aki egy Kossal szeretne összebútorozni, jobb lesz, ha felköti a gatyáját, mert biztosan nem lesz egyszerű dolga! Nézzük a komplett felhozatalt, amire számíthatunk, ha egy Kos férfi mellett szeretnénk élni a nyugalmasnak kicsit sem mondható hétköznapjainkat. Öveket bekapcsolni!

Fejjel a falnak, vagy inkább a riválisoknak Kép forrása: howheasked.com

A Kos férfi imádja megtartani a szabadságát még akkor is, ha már társa van. Ugyanezt viszont nem viseli túl jól a párjától, főként, ha sok rivális zsongja körbe. Bár önmagában nem annyira féltékeny típus, ha komoly fenyegetés éri, azonnal fejjel rohan a riválisnak.

Ez a lobbanékonysága nehezen elviselhető tulajdonság, amit a forrófejűsége, és a dacos sértettsége nem javít.

Azonban védelmére szóljon, hogy mindezekkel csupán azt fejezi ki, mennyire fontos vagy az életébe, és fél, hogy valaki lecsap a kezéről.

Sokkal inkább a rejtett bizalmatlanságának a jelei, mintsem a birtoklási vágynak, ami egyébként sok férfira jellemző! Ha képesek vagyunk tolerálni a féktelenségét és az indulatait megfelelő mederbe terelni, akkor remek társra lelhetünk a személyébe!

Unalom? Az meg mi? Kép forrása: oncewed.com

Felejtsd el a bekuckózós, összebújós, filmezős éjszakákat! Ha egy Kos figyelmét meg akarod tartani, akkor követned kell az általa diktált iramot!

Nem feltétlenül kell éjszakába nyúlóan bulizni, de jobban jársz, ha betárazol kalandos, izgalmas és újszerű programokból, ugyanis ezekért él-hal egy Kos jegyű férfi, még ha nem is mutatja ki feltétlenül.

Ugyanis megvan az a rossz tulajdonsága, hogy szeret a társa kedvében járni, és rábólintani egy unalmas estére, miközben belül tombol a tettvágya.

Ez a kettősség pedig gyakran vezethet később vitákhoz, amikor is a Kos kendőzetlenül zúdítja a sérelmeit a másik nyakába, akit teljesen váratlanul érhetnek a vádak, hiszen látszólag tökéletes volt az egyetértés.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján