Egyszerű módszerek, amivel visszaemlékezhetsz az előző életeidre

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Egyszerű módszerek, amivel visszaemlékezhetsz az előző életeidre

Kép forrása: India Earl Photography, indiaearl.com

Előző életeid feltárásával a jelenlegi életed problémáinak megoldásához is közelebb kerülhetsz, hiszen sok megmagyarázhatatlan félelem és belső konfliktus gyökerezhet az emlékezeted előtti múltadban. Most két módszert mutatunk neked, amit érdemes megismerned!

Pránanadis utaztatás előnyei Kép forrása: wearesodroee.com

A hipnózissal ellentétben a Pránanadis módszer során végig ébren vagy (még ha a tudatállapotod alaposan meg is változott). Az átélteket, a látványt sokan a filmnézés élményéhez tudják hasonlítani, mások csak képeket látnak, vagy éppen hangokat hallanak, esetleg gondolatszerűen jelennek meg előttük az események.


Neked ajánljuk: Így működik a csodálatos prána gyógyítás


A Pránanadis utazás hatalmas előnye, hogy ebben a tudatállapotban csak olyan emlékkel szembesülhetsz, amit már fel tudsz dolgozni, tehát ezzel a hipnózis egyik jelentős kockázatát kizárhatod. Emellett jó, ha tudod, mivel egy aránylag könnyen tanulható technikáról van szó, ha komolyan érdekel a téma, te is elsajátíthatod az utaztatás folyamatát.

Regressziós hipnózis hátrányai, veszélyei Kép forrása: 500px.com

A regressziós hipnózis egyik nagy hátránya viszont, hogy az elmében turkálni mindig veszélyes játszma, csak és kizárólag profi segítségét szabad igénybe venni – ami általában nem olcsó mulatság.


Ezt olvastad? 5 jel, hogy nem a megfelelő alternatív terapeutát választottad


Emellett fontos szempont az is, hogy bár a hipnózis során tényleg felszínre kerülhetnek a tudat alatt megbújó tartalmak, ha nem megfelelő terapeutát választottál, akkor ő nem fogja tudni ezeket irányítani.

Így sajnos előfordulhat, hogy olyasvalamivel szembesülsz, aminek a megoldására, feldolgozására még nem állsz készen (a jó szakember szelektál az emlékek között, és csak annyit enged számodra látni, amivel már meg tudsz birkózni). 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba