Az egyik leghatalmasabb spirituális erő, a Kundalini energia. Mutatjuk, mit kell tudnod róla

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Az egyik leghatalmasabb spirituális erő, a Kundalini energia. Mutatjuk, mit kell tudnod róla

Te hallottál már a Kundalini energiáról, és annak elképesztő hatásairól? Ha még nem, vagy csak keveset tudsz róla, de mindig is érdekeltek a spirituális dolgok, akkor feltétlenül meg kell ismerkedned ezzel az egyedülálló jelenséggel!

Mit érzel kezdetekben? Kép forrása: recoverywarriors.com

Rengeteg különböző tapasztalatról számoltak már be azok, akik közel kerültek a Kundalini kígyó felébresztéséhez. Azt viszont tudnod kell, hogy a folyamat közben mellékhatásokkal is számolnod kell!

A kezdeti fázisban ez az erő végigsöpör az elméden, hogy megtisztítsa azt az eddigi tévképzetektől. Élénk álmaid és erős megérzéseid lehetnek, de emellett az egész világot másként kezded el látni. Ezt követően a Spirituális Felemelkedés szintjén úgy érzed, hogy emelkedik a testedben az energia; a természet színeit élénkebbnek észleled, és olyan érzésed támad, mintha megállt volna körülötted az idő. 

Sőt, már nem csak tárgyként tekintesz a körülötted lévő dolgokra, hanem hirtelen észreveszed, hogy egy másik szinten miként kapcsolódik egymáshoz minden.

Mi az a Kundalini kígyó? Kép forrása: consciouslifenews.com

Erről a hatalmas energiáról leginkább a keleti tanításokon keresztül lehet a legtöbb információt megtudni. A jóga elméletek szerint a Kundalini egy ősi erő, ami a gerinc és a farokcsont között helyezkedik el, egy képzeletbeli kígyóhoz hasonlóan összecsavarodva. Számos módszert fejlesztettek már ki, amelyek segítségével (igaz, hosszas gyakorlást követően) fel tudod ébreszteni magadban a Kundalinit, s ezáltal elérheted a spirituális felvilágosodást.

Igen, akár te is. Ez az erő ugyanis minden emberben megtalálható; benned is ott szunnyad, még akkor is, ha ezt most nem érzed.

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv