Ez az egyes csillagjegyek legérzékenyebb pontja

Szirák Viki
Írta: ,

Mindenkinek vannak érzékeny pontjai: olyan témák, amikről nem szívesen beszél, vagy olyan emlékek, amik elől próbál elzárkózni. Ez természetes dolog, azonban az talán téged is meglep, hogy a csillagjegyed alapján a saját, és a barátaid érzékeny pontjait is ki lehet találni. Ebben biztosan magadra fogsz ismerni!

Te leginkább arra vagy érzékeny, ha meg akarják mondani neked, mit csinálj. Mivel független és elég makacs jellem vagy, nehezen viseled, ha megpróbálnak elnyomni, irányítani, hiszen pontosan tudod, mit akarsz az életben elérni.

Egyszer-kétszer volt már olyan, hogy átadtad másnak az irányítást azért, mert nagyon szeretted az adott személyt, és próbáltál megfelelni neki, de a végén rá kellett ébredned, hogy ez mindig csalódáshoz vezet. Azóta nagyon érzékenyen reagálsz arra, ha mások akarnak irányítani téged.

Mindig is fontosnak tartottad, hogy az emberek okosnak lássanak téged, és ne becsüljenek alá. Hiszen világéletedben sokat dolgoztál azért, hogy tájékozott legyél, karriert építs, és eljuss oda, ahol most tartasz, az pedig kifejezetten rosszul érint, ha az emberek nem tartanak elég intelligensnek.

Nagyon megvisel, ha a környezeted nem látja benned azt, aki igazából vagy, és kevesebbnek gondolnak, minden eredményed ellenére. Ez az önbizalmadra is romboló hatással van.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!