Egy különleges személyiség: 6 jel, hogy te is unikornis lélek vagy

Írta: ,

Az elmúlt években egyre több ember kezdte el fejleszteni spirituális érzékét, hiszen sokan ébredtek rá arra, hogy a világban vannak olyan dolgok, amiket egyszerűen nem tudunk megmagyarázni. És nem véletlen, hogy mostanában az unikornikusok hatalmas népszerűségnek örvendenek: ezek a mágikus lények különleges kisugárzással rendelkeznek, és segítenek harmóniát teremteni a világban. De vajon benned is megvan ez a pozitív, segítő képesség? Ha az alábbiakban magadra ismersz, a válasz igen, neked is unikornis lelked van!

1/6 Szeretsz egyedül lenni

Nem igazán csíped, ha te vagy a középpontban egy nagyobb társaságban?

Ha ki kell mozdulnod egy nagyobb eseményre, titokban abban reménykedsz, bárcsak lemondanák, hogy otthon maradhass?

Az unikornis lelkületű emberek jobban szeretnek inkább egyedül lenni, számukra ugyanis ezek a társasági események túlságosan ijesztőek.

Nem azért, mert szorongással küzdenek, vagy mert annyira barátságtalanok lennének, hanem egyszerűen csak nem mindig érzik magukat komfortosan a saját világukon kívül.

2/6 Nagyon békés vagy

Az unikornis lelkek nagyon utálják a vitákat, ezért inkább hajlandóak rábólintani valamire, mint hogy tovább feszítsék a húrt.

Számukra a béke nagyon fontos, és belátják, hogy vannak olyan emberek, akiket nehéz meggyőzni valamiről, ami ellenkezik a véleményükkel.

Ezért sosem vesztegetik az energiájukat, és inkább csak tovább állnak a konfliktushelyzetekből.

Ők tudják, hogy a nyugalom mindennél fontosabb!

3/6 Természetes gyógyító vagy

Az unikornis lelkeknél nem ritka, hogy olyan hivatást választanak maguknak, amelyekben másokon segíthetnek (orvos, ápolónő, gyógyszerész, pszichológus, stb).

Számukra ugyanis teljesen természetes, hogy segítő kezet nyújtanak az embereknek, és még akkor is igyekeznek jobbá tenni valaki napját, ha nekik abból semmiféle előnyük sem származik.

4/6 Egyetlen igaz szerelmed van

Ők azok a személyek, akiknek még ha volt is egy-két kapcsolatuk, valójában életükben egyetlen egyszer lesznek igazán szerelmesek.

Csakis a lelkitársuk mellett találják meg a boldogságot, és ha találkoznak ezzel a személlyel, nem szakadnak el egymástól.

Ha viszont egy unikornis léleknek nem sikerül rátalálni a párjára, nem éri be akárkivel; inkább él egyedülállóként, boldogan, mint hogy olyan személlyel ossza meg az életét, akit nem szeret teljes szívéből.

5/6 Nagyon érzelmes vagy

Könnyen el tudod sírni magad, és nagyon gyorsan ráhangolódsz mások érzéseire?

Mindegy, hogy egy személyes beszélgetésről vagy egy filmről van szó, te rögtön bele tudod élni magad a helyzetbe.

Az unikornis lelkekben rengeteg szenvedély és érzelem dúl, épp ezért nagyon kedvesek és barátságosak másokkal.

Érzékenyek, ezért hajlamosak lehetnek sajnos átadni magukat a szomorúságnak és a depressziónak, ám épp emiatt a sok érzés miatt olyan tiszta a lelkük.

6/6 Fontos számodra a spiritualitás

Gyakran támadnak megérzéseid, amelyek később be is igazolódnak? Sokszor álmodsz olyat, amit aztán megtörténik?

Akkor valószínűleg unikornis lélek vagy, ők ugyanis nagyon erős kapcsolatot ápolnak a spirituális világgal, és sokszor még csak nem is tudnak róla.

Hisznek a csodákban, és abban, hogy az univerzum folyton jeleket küld nekik, ha éppen megrekednek az életükben.

Pozitívan állnak az élethez, és úgy gondolják, soha semmi sem történik véletlenül, és ha épp rossz dolog történik velük, az később előnyükre fog válni.