Ebben a tevékenységben találod meg a lelki békédet a csillagjegyed alapján

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Ebben a tevékenységben találod meg a lelki békédet a csillagjegyed alapján

Bármilyen sűrű is az életed, fontos, hogy szakíts időt arra, hogy egy kicsit kikapcsolódj és feltöltődj. Egy pihentető alvás mellett időnként az aktív tevékenységek is hozzásegíthetnek ahhoz, hogy megtaláld a lelki békédet. Téged mi nyugtat meg teljesen? Eltalálja a horoszkópod, mitől simulnak ki az idegeid?

Mérleg

A Mérlegek alapvetően szeretik a társaságot, azt, ha van közönségük, a harmónia azonban fontos számukra, ezért időről időre szükségük van arra, hogy egy kicsit elvonuljanak és magukban legyenek.

A legpihentetőbb számukra valamilyen csendes tevékenység, például egy jó könyv olvasása, aminek hatására szinte kiszakadnak a világból, olyan, mintha egy másik dimenzióba kerülnének, ahonnan feltöltődve és kipihenten térnek vissza.

Ha egy puha takaró, egy kényelmes kanapé, egy csésze gőzölgő tea és esetleg egy doromboló macska is jár az olvasás mellé, akkor tényleg minden vágyuk teljesül.

Nyilas

Nem feltétlenül egy rohanós, hétköznap reggeli rántotta összedobására gondolunk, de ha van rá idejük, és ha megadhatják a módját, a Nyilasok a konyhában érzik a legjobban magukat.

Főzés közben teljesen az elemükbe jönnek, mivel imádnak újdonságokat kipróbálni, szeretik, hogy szabad kezet kapnak.

A főzés számukra egyszerre játék és alkotás, az pedig külön örömmel tölti el a barátságos Nyilasokat, hogy az eredményt meg is oszthatják másokkal.

Így, miközben a legjobb fogásaikat alkotják meg, a Nyilasok minden gondjukról hajlandóak elfeledkezni.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra