Drága Bika! Ez vár rád 2017-ben

Írta: ,

Igazán energikus évnek nézel elébe. Úgy is mondhatnánk, hogy most érkeztél el a cél előtti részhez, amikor is megtérül a sok évi kemény munkád. De ne üldögélj a babérjaidon! Küzdj még keményebben, még akkor is, ha látod már a célt.

Szerelem Kép forrása: oncewed.com

1/4 Szerelem

A szerelem játszhatja a legfontosabb szerepet 2017-ben.

A már fennálló kapcsolatokra új reménysugár hullhat mostantól.

A Mars és a Nap majd segítenek a határozott döntéseid meghozatalában, de türelmesnek kell lenned.

Az egyedülálló bikák életében is nagy változások történnek, ugyanis egy régi barátjuk személyében rátalálhatnak az igaz szerelemre.

Egészség Kép forrása: kinfolk.com

2/4 Egészség

Az év elejétől a közepéig az állóképességed nagyszerű lesz, azonban nem árt kicsit jobban odafigyelned az étkezési szokásaidra annak érdekében, hogy több energiád legyen a mindennapok során.

Az emésztéseddel és az idegrendszereddel adódhatnak kisebb problémák, ami összefüggésben lehet az év második felére jellemző húzós időszakra.

Próbálj meg minél többet pihenni!

3/4 Karrier

Rengeteget fejlődhetsz idén szakmailag, viszont óvakodj azoktól a kollégáidtól, akik nem őszintén közelednek feléd és az általad elért sikereid felé.

Ugyanis lesznek majd néhányan, akik nem nézik jó szemmel a fejlődésedet és az is elképzelhető, hogy rosszindulatú lépéseket is tesznek majd ellened.

Kerüld el a munkahelyi konfrontálódást, mert most csak rosszul jöhetsz ki belőlük.

Inkább törekedj a jó munkahelyi légkör kialakítására, így te is produktívabb leszel.

Pénz Kép forrása: sparkles-and-crumbs.com

4/4 Pénz

A 2017-es évben az anyagi helyzeted sokkal jobbra fordulhat, ha befejezed a felesleges költekezést.

Néhány váratlan kiadásra kell majd számítanod, talán egy szeretted orvosi ellátásra szorul, aminek költségeit te állod majd.

Tarts ki a céljaid mellett és szigorúan tartsd be a pénzügyi terveidet, hogy mindig legyen hova nyúlnod váratlan helyzetekben.