Egy dolog áll a boldogságod útjában. A csillagjegyed elárulja, mi lehet az

Kovács Andrea
Írta: ,
Egy dolog áll a boldogságod útjában. A csillagjegyed elárulja, mi lehet az

Az életünk során számos leckét kell megtanulnunk, és utat bejárnunk, míg megtaláljuk a saját boldogságunkat. Mindenkinek más jelenti az elégedettséget, de a csillagjegyed árulkodhat arról, mi az a terület, amin neked még dolgoznod kell, hogy elérd a vágyott állapotot.

Bak

A Bakok tisztelik a hagyományokat, és ez jól is van így, fontos azonban azzal is tisztában lenniük, hogy nem minden eredendően rossz, ami új, vannak dolgok, amelyek kifejezetten felüdülést vagy megkönnyebbülést hozhatnak, és amiket ők is élveznének, ha egy esélyt adnának nekik.

A nyitottság és önmaguk határainak feszegetése az, amit a Bakoknak el kell sajátítaniuk.

Persze nincs azzal semmi baj, hogy ők is a biztonságot és a kényelmet keresik, de időről időre ki kell tekinteniük a saját kis csigaházukból, hogy ne ragadjanak félelemből egy kényelmetlen helyzetben.

Nyilas

A Nyilasok talán nehezen köteleződnek el, mert nem szeretik feladni a saját szabadságukat, arra mégis szükségük van, hogy valaki mellettük legyen, különben nehezen találják meg a módját a saját boldogulásuknak.

Éppen ezért félnek a magánytól, és hajlamosak lehetnek rossz kapcsolatokban maradni.

A boldogságukhoz vezető lecke során meg kell tanulniuk, hogy mit kezdjenek a saját idejükkel és energiájukkal, hogy rájöjjenek, mi a módja annak, hogy egyedül is boldogok legyenek, ha arra van szükségük.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!