4 dolgot tudnod kell a születésnapoddal kapcsolatban: kihat az életedre

Kovács Andrea
Írta: ,
4 dolgot tudnod kell a születésnapoddal kapcsolatban: kihat az életedre

Kép forrása: unsplash.com

Az elmúlt években egyre nagyobb érdeklődés övezi az asztrológiát. Sokan rájöttek arra, hogy az ezotéria segítségével egy egészen más szögből tudnak nézni az életre és saját magukra is, ez pedig számtalan előnnyel bír. Azonban hiba lenne azt hinni, hogy kizárólag a horoszkópod számít a személyiséged jellemzésében! Lássuk, mi az a négy dolog, ami igazán fontos.

A napjegyed lényegében a horoszkópod, amiben születtél; az, hogy a nap éppen melyik csillagképben haladt el, amikor te megszülettél. Mivel ez az égitest folyamatos mozgásban van, minden hónapban más halmazba esik.

Ez az, ami elárulja, mik az igazán domináns személyiségjegyeid, amelyek másoknak rögtön szembetűnnek. De itt nem ér véget a dolog!

Azt is megmutatja, milyen emberré kell válnod az évek során.

Például egy Oroszlánról mindenki tudja, hogy rendkívül vidám, imádja a reflektorfényt, és igényli másoktól a figyelmet. Amit viszont csak te látsz, hogy melyek a gyengeségeid, és miből fakad az, hogy folyamatos figyelemre vágysz. Ez az, amin változtatnod kell, hogy olyan legyél ténylegesen, amilyennek mutatod magad.

A másik, ugyancsak fontos dolog, hogy a Hold éppen hol állt, amikor te megszülettél; ez az égitest ugyanis nagyjából kétnaponta változtatja helyzetét a jegyek tekintetében.

Míg a napjegyed alapján mások számtalan dolgot megállapítanak rólad, addig a holdjegyed a belső, tudattalan személyiségedet árulja el.

Ez az, amit nem tudsz megjátszani, hiszen sokszor még magad sem vagy tisztában vele.

Például ide tartozik az, ha rendkívül érzékeny vagy, és a legkisebb konfliktus, vagy akár egy megható videó hatására is elsírod magad. Ugyanez a kategória, ha tudod, hogy a párod sosem csalna meg, de mégis féltékeny vagy a munkatársára, akivel sok időt tölt együtt.

A tudatalatti érzéseid, viselkedésed, amit nem tudsz irányítani, mind a holdjegyedtől függ.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra