Divat horoszkóp – Mutatjuk, melyik stílus áll neked a legjobban

Schuster Borka
Írta: ,
Divat horoszkóp – Mutatjuk, melyik stílus áll neked a legjobban

Ahány ember, annyiféle stílus és egyéniség, de azok szerint, akik úgy gondolják, csillagjegyünk hatással van a személyiségünkre, horoszkópunk azt is befolyásolja, hogyan viszonyulunk a divathoz és mi áll nekünk igazán jól. Olvasd el divathoroszkópunkat, hogy megtudd, a te csillagjegyedhez melyik stílus illik legjobban – igazak rád az állítások?

Ikrek

Ha benézel a szekrényedbe, valószínűleg kényelmes farmereket, sportcipőket és szupernőies selyemszoknyát is fogsz találni.

A kettősség igazán jellemző rád, egyrészt állandóan pörögsz, szinte képtelen vagy egy helyben maradni, másrészt imádsz kapcsolatot teremteni, ehhez pedig szívesen megmutatod a finomabbik énedet is.

A könnyű, leheletfinom anyagok és a pasztell színek a te világod, mert ezek egyszerre légiesek és nőiesek is. A kis ruhák és térdig érő szoknyák szintén neked valóak.

Nyilas

Igazi életvidám személyiség vagy, akit vonz minden, ami új, ami izgalmas, ami ismeretlen. Jól állnak neked a színek és a különböző kultúrák jellegzetes viseletei.

A keleti, afrikai vagy bármilyen egzotikus stílusú ruhadarabok és kiegészítők szinte életre kelnek rajtad, annál is inkább, mert ezek elindíthatnak egy beszélgetést, az ismerkedés pedig igazi lételemed.

Mindegy, mit viselsz, biztos, hogy van rajtad valami, ami nem szükségszerű, csak azért aggattad magadra, hogy a megjelenésed izgalmasabb legyen: egy színes sál, egy különleges fülbevaló, egy tarka mellényke: a lényeg, hogy amint belépsz egy szobába, azonnal észrevegyenek.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)