12 csillajegy-pár, akiknek óriási kihívás lesz a párkapcsolat

Szőke Angéla
Írta: ,

Miután eloszlik a rózsaszín köd és ezzel az első, mézes hónapok is véget érnek, minden kapcsolat olyan fázisba érkezik, ahol lesznek viták és sokszor kemény munka lesz, hogy a felek együtt maradjanak. Előfordul, hogy a pár viszonylag hamar belátja, hogy nem működik a dolog, de van, hogy éveket töltenek a komplikált és mérgező kapcsolatban. Hogy ez mitől függ? Lehet, hogy a zodiákusnak is köze van hozzá. Az asztrológia szerint ez az a 12 csillajegy-pár, akiknek óriási kihívás lesz a párkapcsolat.

Kos – Szűz

Az ellentétek vonzzák egymást, így ez a két jegy is, azonban a Kos kalandvágya és az, hogy fittyet hány a kockázatra, az őrületbe kergeti a Szűz jegy szülötteit. A Kos ráadásul nyers és indulatos, amit a Szűz nem képes tolerálni. 

Bika – Skorpió

A Bika érzéki, a Skorpió pedig szenvedélyes, ami a kezdetekben jól illik egymáshoz, azonban előbbi birtokló, utóbbi pedig féltékeny típus, ami nagy összetűzésekhez vezet. Mivel egyikük sem fog engedni, a hálószobán kívül nem lesz működőképes a kapcsolat.


via GIPHY

Ikrek – Vízöntő

Mindketten intellektuális és szabad szellemű emberek, ebben tökéletesen illenek egymáshoz, azonban az Ikrek simulékonyabb és őszintébb. A Vízöntő nem osztja meg gyakran az érzéseit, amit az Ikrek egyáltalán nem visel jól. 

Rák – Halak 

Mindkét jegy szülöttei kreatív és érzelemdús személyiségek, akik a művészetben remekül megértik egymást, a párkapcsolatban azonban kihívásokkal küszködnek. A Rák ugyanis mindent a lelkére vesz, amit a könnyedebb beállítottságú Halak nem képes megérteni.


via GIPHY

Oroszlán – Nyilas

Mindkét jegy megnyerő és élvezi az életet, a Nyilas remek humorával leveszi a lábáról az Oroszlánt. Azonban az Oroszlánnak állandó figyelemre van szüksége és arra, hogy csillogjon valaki mellett, ezt a másodhegedűs szerepet viszont a Nyilas nem képes elviselni. 

Szűz – Vízöntő

A Szűz stabil, lelkiismeretes és fontos számára, hogy mások mit gondolnak róla. A Vízöntőt viszont ez egyáltalán nem érdekli, továbbá vágyik az ismeretlenre és innovatív. Utóbbi tulajdonságukat a Szűz felelőtlennek tartja és nem képes azonosulni vele. 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!