Csillagjegyünk szerint ez a legnagyobb gyengeségünk a munkában

Marcali Nóra
Írta: ,

Minden csillagjegynek megvannak a maga gyengeségei és erősségei. Bár munkahelyünkön mindannyian az erősségeinket szeretnénk hangsúlyozni, számolnunk kell azzal is, hogy előbb-utóbb előbukkannak azok a bizonyos gyenge pontok is. A legjobb, amit tehetünk, ha számot vetünk ezekkel és előre felkészülünk, dolgozunk rajta, hogy ne hátráltassanak minket a munkában. Gyengeségeink felismerése komoly előrelépés lehet a siker felé.

Kos

Természetes hajlamod van arra, hogy vezető legyél, de valljuk be, néha egy kicsit főnökösködő vagy. Tanulj meg tapintatos lenni, főleg ha vannak beosztottaid is, hidd el, senki sem szereti, ha a főnök úgy viselkedik, mint egy diktátor. Nyiss az emberek fel és tanulj meg együtt dolgozni velük, ahelyett, hogy mindig csak dirigálsz!

Bika

Túlságosan makacs vagy, sőt ami azt illeti, néha egy kicsit hajlamos vagy belelazulni a dolgokba. Az a fajta munkatárs vagy, aki nem szeret kezdeményezni, nem szalad a munka után, ez pedig néha nem veszi ki jól magát, mikor azt látod, hogy körülötted senki sem jut levegőhöz. Legyél rugalmasabb és tanulj meg kezdeményezni, később még neked is jól jöhet a segítség!

Ikrek

Az agyadnak folyamatos munkára van szüksége, hogy ne unatkozz, de emiatt ne kezdj el olyan munkát is elvégezni, ami szükségtelen vagy egyszerűen csak nem a te feladatod. Végezd a munkádat a saját tempódban, és ha ez nem elég, akkor keress egy aktív hobbit vagy egy olyan munkát, ami jobban megfelel a tempódnak és a gyors agyműködésednek. 

Rák

Szuperérzékeny vagy, ami egy munkahelyen nem feltétlenül a legjobb, hiszen néha akkor is megsértődsz, magadra veszel dolgokat, amikor egyáltalán nem kellene. Ha valaki kritizálni kezdi a munkádat, azt nem tudod nem zokon venni és személyes ellentétnek véled a másik fél részéről. A te érdeked is, hogy tanuld meg kezelni a kritikát és ne gondold, hogy mindenki ellened van.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv