6 csillagjegyes párosítás, akik egymás szöges ellentétei, de mégis összepasszolnak

Szirák Viki
Írta: ,
6 csillagjegyes párosítás, akik egymás szöges ellentétei, de mégis összepasszolnak

Kép forrása: gorgev/depositphotos.com

Noha hallani, hogy egyesek szerint az ellentétek vonzzák egymást, valójában nagyon sokat számít ebben a témakörben az, hogy miben különböztök egymástól. Vannak ugyanis dolgok, amikben muszáj ugyanúgy gondolkodnotok, míg egyéb területeken nem baj, ha ellenkezik a véleményetek. Ebből kiindulva mutatunk is hat olyan csillagjegyes párosítást, akik nagyon sok dologban eltérnek egymástól, mégis szuper párost alkotnak!

Ez a két csillagjegy nem sok dologban hasonlít egymásra. Míg a Kosok állandóan a pörgést keresik és imádják a kalandokat, addig a Mérlegeknek szükségük van a biztonságra és a stabilitásra. Az egyik tűzjegy, a másik levegő jegy.

És mégis, nagyon jól működik kettejük között egy kapcsolat, hiszen folyamatosan képesek motiválni egymást a megfelelő irányba!

A Kos segít, hogy a Mérleg egy kicsit nyitottabb legyen az ismeretlen felé, míg a Mérleg el tudja érni azt, hogy a Kos egy kicsit lassítson, és legyen óvatosabb.

Ráadásul vannak közöttük hasonlóságok is! Mindketten nagyon karizmatikusak, megnyerők, és ha belépnek egy szobába, külön-külön is igazi egyéniségek. Hát még együtt! Mindig tudják, hogyan érezzék jól magukat.

Meglehet, hogy ez a két jegy állandóan vitatkozik valamin, de ahhoz kétség sem férhet, hogy izzik közöttük a levegő. Ráadásul valóban kiegészítik egymást.

A Bikák rendkívül kitartóak, alaposak, és ha valamibe belevágják a fejszéjüket, a végletekig kitartanak - még akkor is, ha a siker csak nagyon lassan kopogtat be az ajtajukon.

A Skorpiók pedig mindig a szívük után mennek, és azt csinálják, ami boldoggá teszi őket, ezért mindketten képesek segíteni egymásnak a fejlődésben.

Együtt egyszerűen megállíthatatlanok, és az biztos, hogy a kapcsolatuk rendkívül szenvedélyes.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba