A következő csillagjegyek állandóan rossz emberbe zúgnak bele

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A következő csillagjegyek állandóan rossz emberbe zúgnak bele

Kép forrása: unsplash

Nem mindig a véletlen műve, hogy olyan pasiba zúgsz bele, akibe nagyon nem kellene. Persze, a hozott minták, amiket tudat alatt másolunk, a korábbi tapasztalatok iszonyúan sokat számítanak. De annyi mindenre hatással van a horoszkópunk, miért pont a párválasztás lenne kivétel? Az alábbi csillagjegyek rendszeresen melléfognak, és most azt is eláruljuk, miért!

Nagyon idealista világnézeted van, ami párosul egy jó adag kitartással, maximalizmussal, és hát ezek nem tartoznak minden esetben a lehető legkönnyebben kezelhető tulajdonságok közé. Egy olyan férfi mellett lennél igazán boldog, aki nagyon precíz, hozzád hasonlóan talpraesett, és mindig kitartóan halad a céljai felé. A kosokhoz hasonlóan te is olyan elengedhetetlen tulajdonságoknak tartod ezeket, amik nélkül nem tudsz felépíteni egy épkézláb kapcsolatot.

A férfiak többségére azonban nem jellemző az a fajta maximalizmus, amit te szűzként elvársz, ám ez csak akkor derül ki, amikor komolyra fordulnak a dolgok, és adott esetben már az összeköltözésnél jártok. Sok vitához és összetűzéshez vezet az, ha a párod nem hozza az általad elvárt színvonalat, ami egyébként néha tényleg irreális. Te viszont így élsz, és jól is érzed magadat tőle, ezért aztán nem érted, mi okozhat számára problémát – ez már tökéletes gondolaindító ahhoz, hogy gyorsan kiszeress belőle.

Vízöntőként végtelenül laza, humoros és szabad lélek vagy, ami iszonyúan vonzó a másik nem számára. Egyszerre vagy elérhető és elérhetetlen, nyitott és kiismerhetetlen.

A legtöbb férfi alig várja, hogy közelebbről megismerhessen, esetleg meg is szelídítsen magának, de ez közel lehetetlen vállalkozás. Valahol legbelül te is úgy érzed, hogy a párkapcsolat nem igazán neked való, legalábbis nem hosszútávon.

Szeretnéd szabad személyiségedet, kötetlen életviteledet megőrizni, és nincs tervben, hogy bármit is feladj az elképzeléseidből. Emiatt nem igazán vagy vevő arra, hogy kompromisszumokat köss, márpedig ez párkapcsolatban elengedhetetlen. Te viszont inkább menekülsz, ha a kötöttségek szóba kerülnek, szóval a férfiakat illetően nem is igazán a választásoddal van gond, hanem az okoz problémát, hogy nem akarsz elköteleződni. Márpedig, ameddig nem határozod el magadat, addig nem fog rád találni egy komoly szerelem sem.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján