Biztos össze akarsz vele költözni? Csillagjegyek, akiknek problémás az együttélés

Balatoni Dóra
Írta: ,
Biztos össze akarsz vele költözni? Csillagjegyek, akiknek problémás az együttélés

Kép forrása: laurenlarsenblog.com

Az együttélés általában még azoknál sem megy zökkenőmentesen, akik régóta ismerik egymást és igazán jóban vannak. Türelem, tolerancia és kompromisszumkészség – ha ezek nincsenek meg, akkor bizony számíthatunk arra, hogy nem lesz zökkenőmentes az összeköltözés. Mindannyian különbözőek vagyunk és mindegyikünknek vannak rossz pillanatai is, arról nem is beszélve, hogy a csillagjegyek alapján is létezik kompatibilis és nem kompatibilis párosítás. Kíváncsi vagy, mit válaszolnak a csillagok arra a kérdésre, hogy összeköltözz-e a barátnőddel vagy a szerelmeddel? Cikkünkben azokat a párosításokat mutatjuk be, amelyek problémásak lehetnek!

Rák és Vízöntő Kép forrása: awelltraveledwoman.com

A Rákok számára nagyon fontos az otthon, arra vágynak, hogy nyugodtan és boldogan térhessenek haza a munkából nap mint nap. Nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a dekorációra is.

Nem bánják, ha egyedül lehetnek otthon, bármikor szívesen időznek el kanapéjukon a tévé előtt, de örömmel fogadnak vendégeket is, akiknek büszkén mutathatják meg irigylésre méltó otthonukat.

Ezzel szemben a Vízöntők merőben eltérő stílust kedvelnek, amellyel hamar kiakaszthatják lakótársukat.

Míg a Rákok biztonságra és békességre vágynak, a Vízöntők a változatosság hívei és sokkal kevésbé zavarja őket a rendetlenség, mint a Rákokat.

Ikrek és Szűz Kép forrása: stephaniesterjovski.com

Az Ikrek és a Szűz nem egy jó párosítás, összeköltözés esetén pedig különösen kiütközhetnek a különbségek.

Abban hasonlítanak, hogy mindketten nagyon könnyen alkalmazkodnak az új környezethez, viszonylag jellemző rájuk a kompromisszum-készség, ám jellemzően egyikük sem szeret intézkedni, ha felmerül egy probléma, például szerelőt kell hívni.

Mindketten nagyon jól kommunikálnak, egy idő után viszont problémát okozhat az is, ha mindent ezerszer átrágnak.

Kialakulhat tovább egyfajta egyenlőtlenség azáltal, hogy a Szűz bölcs és óvatos emberként mindig pátyolgatja a kiszámíthatatlan Ikreket.