Biztos össze akarsz vele költözni? Csillagjegyek, akikkel problémás az együttélés

Balatoni Dóra
Írta: ,
Biztos össze akarsz vele költözni? Csillagjegyek, akikkel problémás az együttélés

Kép forrása: laurenlarsenblog.com

Az együttélés általában még azoknál sem megy zökkenőmentesen, akik régóta ismerik egymást és igazán jóban vannak. Türelem, tolerancia és kompromisszumkészség – ha ezek nincsenek meg, akkor bizony számíthatunk arra, hogy nem lesz zökkenőmentes az összeköltözés. Mindannyian különbözőek vagyunk és mindegyikünknek vannak rossz pillanatai is, arról nem is beszélve, hogy a csillagjegyek alapján is létezik kompatibilis és nem kompatibilis párosítás. Kíváncsi vagy, mit válaszolnak a csillagok arra a kérdésre, hogy összeköltözz-e a barátnőddel vagy a szerelmeddel? Cikkünkben azokat a párosításokat mutatjuk be, amelyek problémásak lehetnek!

Rák és Vízöntő Kép forrása: awelltraveledwoman.com

A Rákok számára nagyon fontos az otthon, arra vágynak, hogy nyugodtan és boldogan térhessenek haza a munkából nap mint nap. Nagy hangsúlyt fektetnek a kényelemre és a dekorációra is.

Nem bánják, ha egyedül lehetnek otthon, bármikor szívesen időznek el kanapéjukon a tévé előtt, de örömmel fogadnak vendégeket is, akiknek büszkén mutathatják meg irigylésre méltó otthonukat.

Ezzel szemben a Vízöntők merőben eltérő stílust kedvelnek, amellyel hamar kiakaszthatják lakótársukat.

Míg a Rákok biztonságra és békességre vágynak, a Vízöntők a változatosság hívei és sokkal kevésbé zavarja őket a rendetlenség, mint a Rákokat.

Skorpió és Oroszlán Kép forrása: oncewed.stfi.re

A Skorpió és az Oroszlán bizonyos élethelyzetekben remekül tud együtt működni, ám talán mégsem ajánlott összeköltözniük.

A problémáik elsősorban a kommunikációban jelentkeznek először: képesek nagyon hamar hajba kapni valamin.

Mindketten olyan típusok, hogy szeretnek irányítani és ők diktálják a tempót. Néha kissé önzőek, vágynak a figyelem középpontjába, ezért nem csoda, ha gyakoriak köztük a drámai és feszült helyzetek.

Szerencsére azért nem reménytelen az ő esetük, amennyiben képesek kompromisszumokat kötni, megtanulják elfogadni a másikat, akkor akár jól is elsülhet az összeköltözés.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv