Ennek a négy csillagjegynek megy a legkönnyebben a pasizás

Gerber Petra
Írta: ,
Ennek a négy csillagjegynek megy a legkönnyebben a pasizás

Kép forrása: depositphotos.com

Amikor szerelmi kérdésekről van szó gyakran hívjuk segítségül az asztrológiát, hiszen csillagjegyünk sok mindent elárulhat jellemünkről, ezáltal pedig azt is képes lehet megjósolni, hogy mely jegyekkel illenénk össze. Persze a valóság erre sokszor rácáfol, mégis vitathatatlan, hogy vannak olyan csillagjegyek, akik sokkalta könnyebben hódítanak társaikhoz képest. Nézzük gyorsan meg, hogy melyek is ezek!

A Mérlegek Kép forrása: depositphotos.com

A Mérlegek szintén igyekeznek a harmóniára törekedni, ugyanis számukra az egyik legfontosabb dolog az egyensúly megteremtése és fenntartása.

Éppen ezért nem is csoda, hogy a megállapodni vágyó férfiakat a Mérlegek mágnesként vonzzák. Ugyanis belőlük csak úgy árad a nyugalom, a béke, ami az erősebbik nem számár rendkívül vonzó lehet.

Egy Mérleggel emellett pedig nagyon könnyű is kijönni, ugyanis igazán barátságos és közvetlen személy, bár néha szeszélyes és hisztis, de talán éppen ez az, ami izgalmat visz egy Mérleggel való kapcsolatba, amiért a srácok olyan nagyon oda vannak.

A Skorpió nő rendkívül vonzó személyiség, eközben pedig nagyon szexi és magabiztos is, így szinte biztos, hogy hamar leveszi a kiszemelt férfit a lábáról.

A Skorpió nő nagyon érdekes, végzet asszonya típus, amikor pedig szerelmes lesz, választottját megigézi titokzatosságával.

Karizmatikus kisugárzásával képes elbűvölni a kiszemelt férfit, akit ezzel nagyon hamar le is tud nyűgözni.

Ha igazán szerelmes, akkor mindent megad a partnerének, ám fontos, hogy ez a partner tolerálni tudja a hisztijeit.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!