Csillagjegyek, akik nagyon nehezen találják meg az igazit

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Természetes, hogy megannyi körülmény közrejátszik, amikor az igazit keressük. Vannak, akiknek szinte az ölükbe pottyan a lehetőség, mások kitartóan keresnek, mégsem jutnak egyről a kettőre. Nyilván nem kizárólag a horoszkópod dönt ebben a kérdésben, de érdekes lehet szembesülni vele, vajon a te jegyed az elköteleződés-fóbiások közé tartozik-e!

Vízöntő Kép forrása: photogrist.com

A vízöntő az egyik legszabadabb, legfüggetlenebb jegy. Általában olyan emberek kerülnek ki a soraikból, akik egészen idős korukban is őrzik még gyermeteg énjük egy részét.

Ezzel alapvetően semmi gond nincs, de azt mutatja, hogy egy vízöntőnek borzasztóan sok időre van szüksége ahhoz, hogy valóban képes legyen az elköteleződésre.

Nagyon nehezen tűri a szabályokat, kötöttségeket, a fix kereteket, márpedig egy felnőtt kapcsolatban általában alapvetőek ezek a fogalmak – család esetén főleg.

Emiatt vízöntőként hajlamos lehetsz a bizalmatlankodásra, félhetsz attól, hogy mások megbántanak, vagy megpróbálnak megváltoztatni, ezért gyakran inkább nem is próbálkozol a komoly kapcsolatokkal.

Ha csak nem csöppen derült égből villámcsapásként az életedbe az igazi – aki ráadásul végtelenül könnyen alkalmazkodik speciális elvárásaidhoz –, akkor sok idő telhet el, míg tényleg lecövekelsz valaki mellett.

Az ikrek – a vízöntőhöz hasonlóan – nagy szabadságvággyal és önállósággal rendelkezik.

Vagy kiválóan irányít maga körül mindent, vagy úgy intézi, hogy teljesen egyedül dönthessen (ez utóbbit jobban is kedveli).

Nem kifejezetten kompromisszum kész személyiség, de nagyon független és önellátó.

Ez bizonyos életkorokban, helyzetekben kifejezetten előnyös, ám egy tartalmas kapcsolat, házasság könnyen összeroppanhat e tulajdonságok hatására.

Ha ikrek horoszkóppal rendelkezel, a szabadság számodra alapvető, akárcsak a nyitott gondolkodás.

Emiatt nem szívesen alkalmazkodsz, makacsul ragaszkodsz a saját nézőpontodhoz, holott ezek elengedése szüksége lenne ahhoz, hogy jól működtethess egy kapcsolatot.

Természetesen nem kizárt esetedben sem, hogy időben megleled a nagy Őt, de minden körülménynek tökéletesen stimmelnie kell – ez a valóságban tényleg csak ritkán fordul elő.