Ezzel az 5 csillagjeggyel a legnehezebb együtt élni

Írta: ,

Mindenkinek – egyénre szabottan, és horoszkópot illetően is – vannak olyan tulajdonságai, amik megnehezítik az együttélést. Azonban akadnak olyan csillagjegyek, akikkel kifejezetten problémás a közös élet – akár azért, mert mindenük a karrier, akár azért, mert nagyon nehezen köteleződnek el. A te párod vajon a felsorolásunkban van?

Bika Kép forrása: indiaearl.com

1/5 Bika

A bikák nem tartoznak azok közé, akik kifejezetten nehezen találnak partnert, és nem is az elköteleződést illetően vannak gondjaik. A problémák általában ott kezdődnek, amikor hosszútávon kell valakivel együtt élniük.

Kissé konzervatív a felfogásuk, sokszor ragaszkodnak a hagyományos szerepekhez, ám ezzel ellentétesen nehezükre esik, hogy a megszokott módon vállalják otthon a feladataikat.

Már-már bezárva érzik magukat egy hétköznapi kapcsolatban, és ha elhatalmasodik rajtuk ez az érzés, akkor az átlagosnál is makacsabbá válnak. Borzasztóan kitartóak és konok módon gondolkoznak, a legtöbb esetben nem hajlandóak semmiféle kompromisszumra.

Előbb menekülnek el a kapcsolatukból (akár a szétköltözés, de a kapcsolat fenntartásának lehetőségével), mint hogy elismerjék: nekik is engedniük kellene a harmónia érdekében.

Bak Kép forrása: playbuzz.com

2/5 Bak

A bakokat illetően két véglet ismert, ugyanis kifejezetten másként viselkednek fiatalként, mint idősebb korukban. Húszas éveikben jellemző módon csaponganak, túlköltekeznek, felelőtlenek minden téren, és nem találják a helyüket – hát, így sem könnyű velük együtt élni.

Felnőtt korukra a legtöbb esetben benő a fejük lágya, komolyan veszik az életet és mindenekelőtt a karrierjüket.

Ez oda vezet, hogy a korábban hiányzó egzisztenciájukat nagyon kitartóan próbálják elérni, megteremtik saját maguk és szeretteik számára a biztonságos légkört.

Ám a sok munka általában feszültséggel jár és azzal, hogy a bakok meglehetősen keveset vannak otthon – akkor sem tudnak sosem teljesen ellazulni. Ez gyakran vitákhoz, veszekedésekhez vezethet, főleg akkor, ha már nem csupán párként, hanem családként álltok a kihívások elé.

3/5 Vízöntő

A vízöntőkkel azért olyan nehéz együtt élni, mert a legfüggetlenebb és legszabadabb felfogású emberek kerülnek ki soraik közül.

Ezek a tulajdonságok már eleve megnehezítik azt, hogy bárkivel is komoly kapcsolatba kerüljenek, de ha mégis eljutnak erre a szintre, akkor sokszor gyermeteg énjük teszi valóban problémássá az együttélést.

Nehezen köteleződnek el, tehát komoly kapcsolatban is csak ritkán tudnak hűségesek maradni, különösen hosszútávon. Nyilván nem kizárt, hogy náluk is eljön a pont, amikor a stabilitásra szavaznak, de ehhez minden körülménynek tökéletesen passzolnia kell – ami azért nem igazán könnyű feltétel.

Kissé bizalmatlanok tudnak lenni, nehezen tűrik a szabályokat, határokat, egyáltalán nem engedik egykönnyen, hogy közel kerülj hozzájuk.

Mindehhez társul, hogy inkább menekülnek, semmint megoldják a gondokat, úgyhogy komoly kapcsolatot ápolni meglehetősen nehéz egy vízöntővel.

4/5 Ikrek

Az ikrek, akárcsak a vízöntők, nagy szabadságvággyal rendelkeznek, amihez egy jó adag önállóság is társul.

Igénylik, hogy egyedül és saját kényük-kedvül szerint dönthessenek, amiből következik, hogy nem kifejezetten kedvelik a kompromisszumokat – márpedig közismert tény, hogy azokból bőségesen szükség van egy hosszú és tartalmas kapcsolatban.

Nehezen látják át a másik nézőpontját. Nem azért, mert nem elég fejlett az érzelmi intelligenciájuk, vagy nem nyitottak a világra (éppen ellenkezőleg), hanem mert makacsul ragaszkodnak saját álláspontjukhoz.

Ebből a nyitottságból ered az is, hogy csak akkor köteleződnek el teljesen, ha valóban megtalálták az igazit, de hajlamosak rá, hogy egész életükben megkérdőjelezzék, vajon tényleg a nagy Ő-re bukkantak-e rá, vagy tévedtek.

5/5 Skorpió

Nem minden esetben, de a legtöbbször valóban igaznak bizonyul az állítás, mely szerint a skorpiókkal különösen nehéz együtt élni.

Kifejezetten védelmező, odaadó partnerek, ráadásul szenvedélyesek – e tulajdonságaik a jó oldalát jelentik a kapcsolatuknak. Azonban csak addig ilyen imádni valóak, amíg minden úgy alakul, ahogy ők elképzelték.

Amennyiben változás áll be, vagy csak szimplán nemet mondasz valamire nekik, akkor ott tudnak bántani, ahol a legjobban fáj, és nagyon csúnya dolgokat vághatnak a fejedhez.

Könnyen szőrszálhasogatóvá, elégedetlenkedővé, agresszívvá válnak, amihez némi negatív felfogás is társul. Szentül hiszik, hogy mindenben igazuk van, ezért gyakorlatilag meggyőzhetetlenek konfliktus, nézeteltérés során.

Ha jól ismersz egy skorpiót, akkor pontosan tudod, hogy teljesen felesleges vele vitába szállni – csak ez nem olyan könnyű feladat, ha együtt is élsz vele.