5+1 csillagjegy, akikre mindig számíthatsz – A te barátaid is köztük vannak?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5+1 csillagjegy, akikre mindig számíthatsz – A te barátaid is köztük vannak?

Nem mindenkivel találjuk egykönnyen a közös nevezőt, és ebben bizony a horoszkópunk is közrejátszik. Természetesen messze nem ez az egyetlen tényező, amit figyelembe kell venned a barátnőid megválogatása során, de abban biztos lehetsz, hogy az alábbi csillagjegyek mindig kiállnak majd melletted.

Szűz Kép forrása: consumosentido.com

A szűz végtelenül precíz, aprólékos és maximalista ember, ráadásul nem csak saját életéből próbálja kihozni a legtöbbet. Önzetlenül segít másoknak is, igaz, ezért a jó szót, az elismerést elvárja. Azonban, ha barátodnak tudhatsz egy szűz jegyű embert, akkor biztos lehetsz benne, hogy ő mindent meg fog tenni érted.

Képes helyetted gürizni, akár házimunkáról, akár dolgozatírásról van szó, és akkor lep meg kedves apróságokkal, amikor a legnagyobb szükséged van rá – pedig nem is számítasz segítségre.

Bár visszafogottnak tűnhet, őszintén hisz saját véleményében, és egyáltalán nem fél hangot adni gondolatainak. Támaszkodhatsz rá!

Oroszlán Kép forrása: pbteen.com

Az oroszlánok nyitottak, barátságosak és kedvesek, ám igazán csak azokat engedik közel magukhoz, akiket tényleg szeretnek.

Nagyon nagy az igazságérzetük, ezért akkor is kiállnak melletted, ha nem vagytok szorosabb kapcsolatban.

Ha mégis, akkor egész biztos lehetsz benne, hogy sosem fogsz csalódni az Oroszlánban. Magabiztos fellépése, határozottsága és önbizalma lehengerlően hat másokra, és mindig ráhibázik, milyen hangnemre van szüksége a cél elérése érdekében.

Akkor is számíthatsz rá, ha keményen oda kell mondani valakinek, de akkor is, ha érzelmesen puhítgatni kell az illetőt.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!