Csillagjegyek, akik a legnehezebben szakítanak - ők az örök dilemmázók

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Miért van az, hogy egyes emberek szinte gondolkodás nélkül tesznek pontot a párkapcsolataikra, míg mások hónapokat, éveket is vacillálnak, mielőtt kimondják a végszót? Természetesen rengeteg függ attól, milyen az adott élethelyzet, de a temperamentum is sokat nyom a latban. Márpedig ez utóbbit erősen befolyásolja az is, milyen csillagjegyben születtünk. Ezek a zodiákusok örök dilemmázók, különösen, ha párkapcsolatról van szó!

Kifejezetten érzelmes és romantikus alkat vagy, gyakran ábrándozol, nem egyszer rád is sütik, hogy úgy viselkedsz, mintha nem ebben a világban élnél.

Ennek megfelelően a párkapcsolatodban is hasonlóképpen el vagy varázsolva, jellemző módon naivan és szeretetteljes áhítattal viseltetsz a partnered iránt.

Mindez oda vezet, hogy te még nem is gondolsz a szakításra akkor, amikor a kedvesed eléd áll, és közli, hogy nem bírja tovább az évek óta tartó hercehurcát.

Ez a kellemetlen meglepetés nem csak azért érhet téged sűrűn, mert feltétlen bizalmat előlegezel meg a partnereid számára, hanem azért is, mert hajlamos vagy a szőnyeg alá söpörni a gondokat.

 

A Rák jegyű emberek a legtöbbször idealisták, és nagy mértékben függenek a párkapcsolatuktól – sokszor tényleg mindent egy lapra tesznek fel, ha a szerelemről van szó.

Talán nem meglepő módon ők azok, akik kifejezetten nehezen szakítanak, és iszonyúan sokat agyalnak a lehetséges megoldásokon, végkimeneteleken.

Mivel ennyire lételemük a család, mindent megpróbálnak annak érdekében, hogy megjavítsák a javíthatatlant, megváltoztassák azt, aki nem képes a változásra.

Az biztos, hogy Rákként a szakítás a legutolsó dolog, amire vágysz…

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!