Ennek a 4 csillagjegynek a legjobbak a megérzései - A te zodiákusod köztük van?

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Ennek a 4 csillagjegynek a legjobbak a megérzései - A te zodiákusod köztük van?

Kép forrása: unsplash.com

A megérzés egy megfoghatatlan dolog, emiatt pedig közelebb áll a spirituális, mint a materialista világhoz. A csillagjegyeknek is hatása van arra, hogy valaki mennyire érzékeny ilyen szempontból, hiszen vannak, akik nyitottabbak a „láthatatlan” világra, mint mások. Lehet benne hinni vagy nem, de az biztos, hogy már te is tapasztaltál hasonlót. Az alábbi 4 zodiákusnak azonban olyan erősek a megérzéseik, hogy az sokszor már egészen természetfelettinek tűnhet.

A Rák csillagjegyűek általában nagyon mélyérzésűek, és bár nem mindig tudják, mi a helyes, a megérzéseik sosem hagyják cserben őket.

Az uralkodó bolygójuk a Hold, ezért nagyon érzékenyek annak fázisaira is, és általában egyből megérzik, ha valamilyen változás történik a környezetükben – sokszor nem tudják, mi a probléma, csak azt érzik, hogy valami más lett.

Egy Ráktól mindig megkaphatod azt a támogatást, amire szükséged van, ha padlón vagy, ráadásul nem is kell szavakba öntened a fájdalmad hozzá.

Képes teljesen rákapcsolódni mások érzelmeire, és sokszor előbb tudja, hogyan fogsz reagálni, mint te magad.

A Skorpióknak egyfajta „éjjeli” érzékük van, tehát ők akkor is átlátnak a sötétségen, amikor mások nem.

Úgy tudják megfigyelni a környezetükben történő dolgokat, hogy az senkinek sem tűnik fel, és sokkal előbb észreveszik a változást, mint bárki más.

Hiányos részletekből is gyorsan össze tudják rakni a képet, és egy belső hang mindig megsúgja nekik, mi zajlik a háttérben – így még időben tudnak reagálni, bármiről legyen is szó.

Ezért is lehet, hogy ritkán történnek velük balesetek, és hogy szinte lehetetlen őket átverni vagy meglepni – mindig átlátnak a szitán.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv