Ezekből a csillagjegyekből válik a legjobb férj

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Természetesen nem csak a csillagjegye dönt valakinek arról, milyen férj lesz, már csak az asztrológia szempontjából sem. Azonban jó esély van arra, hogy az alábbi zodiákussal rendelkező férfiak kifejezetten jó férj-jelöltekké váljanak. Lássuk, kikről is van szó!

Skorpió Kép forrása: .shock/Depositphotos

A Skorpió férfiak nem feltétlenül könnyű esetek, azonban fantasztikus férjek akkor, ha igazán szerelmesek.

Teljesen át tudják érezni a kapcsolat minden rezdülését, ahogy minden másban, úgy a szerelemben is a maximumot nyújtják.

Bár általánosságban magasak az elvárásaik, ez csak azért van, mert saját magukkal szemben is magasra teszik a mércét.

Nagyon figyelmes és szenvedélyes szeretők, a tüzet pedig igyekeznek hosszú távon is fenntartani, hiszen valóban hűséges, ragaszkodó típusok.

A Rák férfiak egészen más okból kifolyólag kerültek a listánkra, mint a Skorpiók. Míg utóbbiak inkább szenvedélyes tűzzel és féktelenül hódítanak, addig a Rákok azonnal gyengéd üzemmódra kapcsolnak.

Nagyon finoman, kedvesen udvarolnak, sokat bókolnak, de nem azért, mert mindenáron ágyba akarnak vinni, hanem mert ők tényleg ennyire figyelmesek és romantikusak.

A házasságot illetően sem igazán változik a hozzáállásuk, még sok-sok év múltán is teljes figyelmüket fordítják a kapcsolatuk felé, mindehhez pedig még megbízhatóak és törődőek is, úgyhogy igazi férj-jelöltek lehetnek.