Négy csillagjegy, amely játszva csavarja el az összes pasi fejét

Gerber Petra
Írta: ,
Négy csillagjegy, amely játszva csavarja el az összes pasi fejét

Kép forrása: depositphotos.com

Amikor szerelmi kérdésekről van szó gyakran hívjuk segítségül az asztrológiát, hiszen csillagjegyünk sok mindent elárulhat jellemünkről, ezáltal pedig azt is képes lehet megjósolni, hogy mely jegyekkel illenénk össze. Persze a valóság erre sokszor rácáfol, mégis vitathatatlan, hogy vannak olyan csillagjegyek, akik sokkalta könnyebben hódítanak társaikhoz képest. Nézzük gyorsan meg, hogy melyek is ezek!

A Rákokról tudvalevő, hogy alapvetően érzelmes beállítottságúak, olyanok, akiknek nagyon fontos például a béke, a harmónia és az otthon melege. Ebből adódóan azonban nagyon gyorsan képesek egy hullámhosszra kerülni a másikkal és nem félnek kimutatni azt sem, ha tetszik nekik valaki.

Sőt, a Rákok olyannyira tisztában vannak saját képességeikkel, hogy azt is nagyon jól tudják, hogy hol is érdemes keresgélniük, ha a párkeresésről van szó.

Ha egy Rák kiszemeli az „áldozatát”, akkor egészen biztos, hogy a lehető legjobban méri fel a terepet és amikor akcióra kerül a sor, akkor már pontosan tudja, hogy mit is szeretne a másik.

A Skorpió nő rendkívül vonzó személyiség, eközben pedig nagyon szexi és magabiztos is, így szinte biztos, hogy hamar leveszi a kiszemelt férfit a lábáról.

A Skorpió nő nagyon érdekes, végzet asszonya típus, amikor pedig szerelmes lesz, választottját megigézi titokzatosságával.

Karizmatikus kisugárzásával képes elbűvölni a kiszemelt férfit, akit ezzel nagyon hamar le is tud nyűgözni.

Ha igazán szerelmes, akkor mindent megad a partnerének, ám fontos, hogy ez a partner tolerálni tudja a hisztijeit.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!