Mutatjuk, melyik illóolaj illik hozzád a leginkább a csillagjegyed szerint

Schuster Borka
Írta: ,
Mutatjuk, melyik illóolaj illik hozzád a leginkább a csillagjegyed szerint

Az illóolajok jótékony hatása bizonyított tény, de akik nyitottak az ezotériára, úgy vélik, a különféle növényekből, virágokból sajtolt olajak hatása és bizonyos csillagjegyek természete tökéletes párosítást alkot. Nézd meg, neked melyik aroma javasolt!

A Mérlegek számára mindennél fontosabb a kiegyensúlyozottság és a harmónia, ezt pedig a levendula segíthet nekik megteremteni.

A kellemes illatú gyógynövény csökkenti a stressz és a szorongás tüneteit, segíti a mélyebb alvást, és még a bőrnek is jót tesz, a Mérlegek számára pedig fontos a külső megjelenés is. A levendula nyugodttá, relaxálttá tesz, de nem tompít vagy nehezít el, és a szexuális aktivitásra is jó hatással lehet, így tökéletes egyensúlyt teremt a Mérlegek számára.

Rák Kép forrása: hellofashionblog.com

A Rákoknak ajánlott a kezük ügyében tartani néhány csepp yalng-yalng illóolajat, mert ez az aroma segít nekik, hogy ellazuljanak, csökkenti a stressz és a szorongás tüneteit, ami gyakran keseríti meg a Rákok mindennapjait.

Az ylang-ylang biztonságérzetet ad, csökkenti a depresszió tüneteit, így segíthet a Rákoknak önbizalmuk megerősítésében, és abban, hogy ne csak elérjék a céljaikat, de jól is érezzék magukat közben.