Ez a csillagjegy illik hozzád legjobban a szerelemben

Schuster Borka
Írta: ,
Ez a csillagjegy illik hozzád legjobban a szerelemben

Ha valami, akkor a szerelem tényleg kiszámíthatatlan érzelem, megesik, hogy olyanba esünk bele, akiről álmunkban sem gondoltuk volna, vagy, hogy úgy tűnik, megtaláltuk a tökéletes partnert, aztán valahogy mégsem leszünk vele boldogok. Az asztrológusok szerint azonban a csillagjegyek alapján kiszámítható, milyen partner mellett fogod legjobban érezni magadat, és ki az, akivel nem fognak működni a dolgok. Tény, hogy a puding próbája az evés, de érdekes megnézni, neked kit javasolnak a csillagok? Ilyen jegyű a párod, vagy nálad mellényúlt a horoszkóp?

Bak

Bakként fontosak számodra a hagyományos értékek, mindened a család, amiért bármeddig hajlandó vagy elmenni, a kalandozás azonban nem a te tereped. 

Ezért tökéletes partnere lehetsz a Ráknak, akivel azonos értékrendet ápoltok, viszont feltétel nélküli szereteteddel képes vagy felszínre hozni a Szüzek és a Bikák romantikus oldalát, akik így remek társaid lehetnek.
Ikrek

Ikrekként szinte szomjazod a figyelmet, mindenkivel megtalálod a közös hangot, ezért valószínű, hogy több különböző jeggyel is volt már jó kapcsolatod. A valódi érzelmeidet azonban csak nagyon keveseknek tárod fel, és a legtöbben csak a mókás felszínre kíváncsiak, így a kapcsolatotok nehezen mélyül el. 

Egy Kos, egy Oroszlán vagy egy Nyilas azonban képes a felszínre hozni a valódi érzelmeidet, így velük valóban bensőséges kapcsolatot alakíthatsz ki.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?