5 csillagjegy, amely mindenkinél jobban hajlamos arra, hogy rövid úton tönkretegye a párkapcsolatát

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Természetesen nem csak a csillagjegyedtől függ, mennyire vagy sikeres a párkapcsolataidban. Azonban, ha az alábbiak között magadra ismersz, akkor jó esély van arra, hogy te is záros időn belül tönkreteszed a bimbódzó kapcsolataidat, és csak elvétve jutsz el odáig, hogy néhány hónapnál tovább járj valakivel.

Ikrek Kép forrása: unsplash

Az ikrek levegő jegy, ezért tényleg nehezen találja a helyét a világban (főleg, ha hasonlóan labilis aszcendenssel született).

Minden érdekli, mindenre kíváncsi, ám csak rövid ideig köti le a figyelmét egy-egy dolog. Ez sajnos a párkapcsolatára éppúgy áll, mint a munkájára, vagy éppen a hobbijára.

Nagyon ritkán akad olyan partnerre, aki hosszú távon is képes fenntartani az érdeklődését. Legnagyobb hibája a kapcsolataiban az, hogy záros időn belül elveszíti szerelme bizalmát, illetve nem akar felelősséget vállalni semmiért, márpedig így meglehetősen nehéz kibontakoztatni egy érett, felnőtt kapcsolatot.

Vízöntő Kép forrása: unsplash

A vízöntőt feltétlenül meg kell említeni ebben a felsorolásban – sajnos. Akárcsak az ikrek, úgy a vízöntő is bohém, érdeklődő, kíváncsi, de éppen emiatt kellően szélsőségesen viselkedik a párkapcsolataiban.

Nagyon imádja és keresi az izgalmas, szenvedélyes viszonyokat, de ki nem állhatja, ha valamit, vagy éppen valakit alaposan kiismert.

Ekkor úgy érzi, hogy elvesztette érdeklődését és lendületét, amivel párhuzamosan a másik idegeire megy, és szép lassan elveszíti a toleranciáját.

Sajnos a hosszú távú kapcsolatokra nem az a jellemző, hogy évtizedek után is sok-sok újdonságot tartogatnak, ezért a vízöntő inkább előbb, mint később lép ki belőlük.