4 csillagjegy, aki inkább a férfiak között keres magának barátokat

Írta: ,

Sokak számára még mindig tabutéma a férfi és a nő közötti barátság kérdése, pedig egyre több ilyen baráti kapcsolat támasztja alá, hogy igenis működhet a dolog. De kik azok, akik már csak csillagjegyük alapján is sokkal szívesebben keresnek a férfiak között barátokat?

1/4 Oroszlán

Az oroszlánok jellemző módon nagyon jól megértik magukat a férfiakkal sőt, sokszor szinte kizárólag közülük kerülnek ki a barátaik.

Nyitottak, közvetlenek, és sokszor nagyon vonzóak, úgyhogy a legtöbbször kifejezetten örülnek a férfiak, hogy egyáltalán szóba elegyednek velük.

Más kérdés, hogy gyakran az oroszlánok tényleg csak barátkozni akarnak, és ez a másik részről nem feltétlenül örvendetes. Azonban, ha ezt a bizonyos határt elfogadják és tisztelik a férfiak, akkor nagyon jó kapcsolatot is kialakíthatnak az oroszlánokkal.

Mivel nem csak kedvesek, hanem általában jól átlátják a helyzeteket, ráadásul pozitív a hozzáállásuk és lehet rájuk számítani, az oroszlánokból könnyen válnak hosszútávon is jó barátok.

Kos Kép forrása: puhhha/Depositphotos

2/4 Kos

A kosok is nagyon elevenek, kitartóak, és imádják a kihívásokat. Szó sincs arról, hogy ne lennének nőies vonásaik, de az élethez való hozzáállásuk sokak szerint inkább férfias jegyeket tükröz – emiatt igazán könnyen megértik magukat az ellenkező nemmel.

Irányító típusok, emiatt főnökként könnyen elszaladhat velük a ló, hajlamosak arra, hogy előtérbe kerüljön legrosszabb énjük. Azonban, ami főnökként a megítélésedben hátrányodra válhat, vagy ami a párkapcsolatodban partnerként kevésbé lehet előnyös, az barátként teljesen másként működik.

Mindig lehet számítani a támogatásodra, szókimondó, talpraesett vagy, és rád aztán egyáltalán nem jellemző a „gyengébbik nem” kifejezés. Pontosan emiatt jössz ki olyan jól a férfiakkal!

Skorpió Kép forrása: nd3000/Depositphotos

3/4 Skorpió

A legtöbb ember kicsit tart a skorpió jegyűektől, ezért – ha tetszik, ha nem – sokszor félelemből nyitnak feléd mások.

Szenvedélyes és vonzó vagy, ráadásul kellőképpen titokzatos, ami mágnesként vonzza az ellenkező nem tagjait. Persze, te villámgyorsan egyértelművé teszed, hol húzódik az a bizonyos határ, és csak az maradhat a baráti körödben, aki ezt el is fogadja.

Azonban ez nem igazán szokott gondot okozni, kellőképpen meggyőző a személyiséged, ami azt sugallja, hogy a te döntéseid elfogadásával mindenki jól jár.

A férfiak emellett nem igazán látnak benned versenytársat, hanem inkább egy erőteljes, és emiatt vonzó, érdekes nőt – ezért is jössz ki velük olyan jól.

4/4 Ikrek

Az ikrek iszonyúan energikus és nyitott jegy, ezért aztán nem meglepő, hogy nem is tudja követni barátai számát. Ő az, aki nem tud úgy kimozdulni otthonról, hogy ne elegyedne szóba valakivel, ne kötne minduntalan új ismeretségeket.

Kíváncsi, érdeklődő, mindeközben kedves, ezért az emberek szívesen is fordulnak felé, örömmel kérdezgetik a véleményét, nyugodtan kérnek tanácsot tőle. Ikrekként nem igazán bírsz nyugton maradni, ha mégis megteszed, a szád továbbra sem áll be.

Sok barátnőd is akad, ugyanis az emberek nem ellenfélként, hanem partnerként, segítőként tekintenek rád. Emellett természetesen a férfiak is imádják fiatalos és követendő lendületedet, ami nemhogy enyhülne, egyre feltűnőbbé válik az évek előre haladtával.