Csillagjegyek, amelyek könnyebben találnak párt maguknak

Szőke Angéla
Írta: ,

Vannak, akik egy szakítás után magukba roskadnak és pánikba esnek, mert félnek, hogy örökre egyedül maradnak, míg mások szemrebbenés nélkül lépnek bele egy új kapcsolatba. Ami valakinek túl gyorsnak tűnhet, az másnak természetes tempó és igazából erre nincs is lefektetett szabály, hiszen a szerelemben mindenki másképp működik. Egy kapcsolat lehet heves és gyorsan kiégő, vagy csendesen, de hosszú távon parázsló és a horoszkópunk sokat elmond arról, hogy hányadán állunk a párválasztással. Az alábbi öt csillagjegynek nem kell tartania a magánytól, hiszen könnyen talál magának párt.

Kos

A Kos könnyen esik szerelembe, de azt már nem igazán állíthatjuk, hogy tartósan. Ahhoz ugyanis, hogy hosszú távra tervezzen, túlságosan impulzív személyiség. Párja iránti érzései minden esetben tiszták és őszinték – hiszen nem tudja megjátszani magát - de nem veszi rá magát könnyen arra, hogy egyetlen ember mellett élje le az életét. Napok alatt esik mély szerelembe, mindent akar, ráadásul azonnal, de a jövőre nemigen gondol és ezért érzelmei nem bizonyulnak tartósnak. 

Rák

A Rák érzékeny típus, ennek köszönhetően pedig nemcsak hamar talál szerelmet, hanem már pár nap után mélyen elkezd kötődni is választottjához. Mivel gondoskodó típus, előszeretettel választ magának olyan párt, akinek támaszra van szüksége. Ugyan rövid idő alatt képes újra szerelembe esni, de ennek ellenére óvatos duhaj. Nem vállal felesleges kockázatot és csak akkor mutatja ki, hogy gyengéd érzelmeket táplál valaki iránt, ha az illetőn látja, hogy ő is érdekelt. Rendkívül odaadó, így az emberek ösztönösen keresik kegyeit és gravitálnak felé. 

helenaak14/depositphotos.com

Oroszlán

Az Oroszlán szeret a központban lenni, lételeme, hogy mindenki rá figyeljen. Mivel izgalmas és érdekes személyiség, ez elég gyakran meg is történik, ezért a jegy szülöttei nem maradnak sokáig parlagon. Ha valaki érdekli, az illetőt kitünteti figyelmével és amennyiben ezt visszakapja – és az esetek nagy többségében vissza is kapja – akkor már meg is van az újabb románc. Szereti magát viszontlátni kicsit új párjában, így elsősorban azok keltik fel figyelmét, akik hozzá hasonlóan lelkes és szenvedélyes személyiséggel rendelkeznek. Az Oroszlánt a figyelem és a rajongás élteti, így általában mindig van mellette valaki. 

 

Mérleg

A Mérleg szerelembe esik, majd kiábrándul. Aztán megint szerelmes és ez így megy tovább. Ezt a ciklikus érzelemhullámzást senki nem érti, igazából még ő maga sem. Talán az lehet az oka, hogy imádja a szerelemmel járó figyelmet és izgalmat, majd egy idő után eszébe jut, hogy egy kapcsolat bizony kötöttségekkel is jár és ilyenkor kicsit megtorpan. A Mérleg mindenkibe képes beleszeretni, aki kedves hozzá, és mivel ő maga is jótét lélek, nagyon könnyen alakít ki párkapcsolatot.  

Halak

A Halak a zodiákus javíthatatlan romantikusa. Lételeme a szerelem és a mély érzések megélése, így nem viseli sokáig a magányt. szüksége van valakire, akit elhalmozhat minden jóval. Ha úgy ítéli meg, hogy kialakulhat valami, napok alatt képes halálosan beleszeretni bárkibe. Mindenkiben meglátja a szépet és a jót, még azokban is, akinél ez nem olyan egyértelmű, ezért az emberek ösztönösen vonzódnak hozzá. Amennyiben a Halak úgy érzi, hogy megértik, szeretik és fontos a másiknak, hamar lángra lobban és fejest ugrik a kapcsolatba.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!