Csillagjegyek, akik sokkal többet csalódnak, mint a többiek. De van rá magyarázat!

Kovács Andrea
Írta: ,
Csillagjegyek, akik sokkal többet csalódnak, mint a többiek. De van rá magyarázat!

Kép forrása: kerkezz/depositphotos.com

Egy párkapcsolatban megannyi tényező miatt csalódhatunk: vannak, akik sokkal többet látnak bele a másikba, mint kellene, mások pedig olyan görcsösen keresik a nagy Őt, hogy a nyilvánvaló problémákkal sem hajlandóak foglalkozni – legalábbis, amíg nem muszáj. De kik csalódnak a legtöbbet horoszkópjuk alapján, és miért?

A halak is nagyon érzelmes lények, így, ha neked is ez a horoszkópod, egész biztos, hogy fontos szerepet játszik életedben a szerelem. Kicsit olyan, mintha megnyugvásra lelnél a párkapcsolatokban, de egyúttal felér egy királyi drámával a viszonyaid többsége.

Nagyon mélyen tudsz kötődni az emberekhez, és sokszor olyan gyorsan ragaszkodni kezdesz hozzájuk, hogy azt mások aligha tudják lekövetni. Ebből adódik a legtöbb problémád, ugyanis túl könnyen szerelembe esel, de sokszor elriasztod a partneredet azzal, hogy te ennyire komolyan gondolkodsz, és azonnal egy életre tervezel.

Előfordulhat, hogy azt érezteted, a másiknak most már egy szabad perce sem lesz, örökké magadhoz fogod láncolni.

Persze mindezt színtiszta szerelemmel és érzelmekkel teszed, ezért is csalódsz akkorát, ha a kedvesednek nem csak a tempó túl gyors, hanem az egész párkapcsolat is elfogadhatatlan.

Ikrek Kép forrása: unsplash

Az ikrek, akárcsak a vízöntő, levegő jegyű, ezért neki sem éppen könnyű a szerelmi élete. Ők hasonlóképpen nehezen tudnak elköteleződni, ugyanis könnyedek, szertelenek és mindenre kíváncsiak –nem csak úgy általában az életben, hanem a párkapcsolatukban sem cövekelnek le túl könnyedén.

Esetükben azonban még az is bonyolítja a helyzetet, hogy nagyon könnyen belezúgnak másokba, függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élnek, vagy éppen egyedülállóak.

Sokszor bőven elég néhány kedves szó, vagy valaki, akivel egy húron pendülnek, és az ikrek máris úgy érzi, rábukkant a nagy Ő-re.

Persze, ez a fellángolás nem tart túl sokáig, és legalább jó hír, hogy általában hamar megvigasztalódnak. Ha mégis komoly csalódás éri őket, akkor viszont nagyon bele tudnak süppedni az érzelmeikbe, és sok idő kell nekik, amíg kilábalnak a mélypontról.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!