Csillagjegyek, akik mindig rossz emberbe zúgnak bele. Eláruljuk miért!

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Csillagjegyek, akik mindig rossz emberbe zúgnak bele. Eláruljuk miért!

Kép forrása: unsplash

Nem mindig a véletlen műve, hogy olyan pasiba zúgsz bele, akibe nagyon nem kellene. Persze, a hozott minták, amiket tudat alatt másolunk, a korábbi tapasztalatok iszonyúan sokat számítanak. De annyi mindenre hatással van a horoszkópunk, miért pont a párválasztás lenne kivétel? Az alábbi csillagjegyek rendszeresen melléfognak, és most azt is eláruljuk, miért!

Vízöntőként végtelenül laza, humoros és szabad lélek vagy, ami iszonyúan vonzó a másik nem számára. Egyszerre vagy elérhető és elérhetetlen, nyitott és kiismerhetetlen. A legtöbb férfi alig várja, hogy közelebbről megismerhessen, esetleg meg is szelídítsen magának, de ez közel lehetetlen vállalkozás. Valahol legbelül te is úgy érzed, hogy a párkapcsolat nem igazán neked való, legalábbis nem hosszútávon.

Szeretnéd szabad személyiségedet, kötetlen életviteledet megőrizni, és nincs tervben, hogy bármit is feladj az elképzeléseidből. Emiatt nem igazán vagy vevő arra, hogy kompromisszumokat köss, márpedig ez párkapcsolatban elengedhetetlen. Te viszont inkább menekülsz, ha a kötöttségek szóba kerülnek, szóval a férfiakat illetően nem is igazán a választásoddal van gond, hanem az okoz problémát, hogy nem akarsz elköteleződni. Márpedig, ameddig nem határozod el magadat, addig nem fog rád találni egy komoly szerelem sem.

Kos Kép forrása: Jcomp/Depositphotos

Rendszeresen olyan férfit választasz magad mellé, aki hozzád hasonlóan domináns, hiszen csak az ilyen férfiakra tudsz igazán felnézni. Nyilvánvaló, hogy nálad szóba sem jöhet egy tutyimutyi alak, olyasvalaki, aki nem elég lelkes, törekvő – nem is tudod elképzelni magadat egy ilyen férfi mellett.

Azonban azok a jelöltek, akik megfelelnek a kritériumoknak, általában nem túl könnyű esetek. Pontosan tudják, mit akarnak, és ezt az akaratot te sem tudod felülírni – nos, pont ez az oka a gyakori konfliktusoknak, összetűzéseknek. Mindez egy darabig izgalmas és lángoló, de egy idő után versengéssé alakul, és belefásultok az állandó vitákba.

A másik gyakori ok, amiért melléfogsz, hogy a hozzád hasonló férfi általában karrierista, törtető személyiség, és néhány hónap múlva azt veszitek észre, hogy alig találkoztok – de nem is igazán hiányoztok egymásnak. Akkor meg minek ez az egész hercehurca?

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!