Csillagjegyek, akik jóval többet csalódnak, mint mások

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Csillagjegyek, akik jóval többet csalódnak, mint mások

Kép forrása: kerkezz/depositphotos.com

Egy párkapcsolatban megannyi tényező miatt csalódhatunk: vannak, akik sokkal többet látnak bele a másikba, mint kellene, mások pedig olyan görcsösen keresik a nagy Őt, hogy a nyilvánvaló problémákkal sem hajlandóak foglalkozni – legalábbis, amíg nem muszáj. De kik csalódnak a legtöbbet horoszkópjuk alapján, és miért?

Vízöntő Kép forrása: unsplash

Vízöntőként gyakorlatilag minden listán szerepelned kell, ha a párkapcsolati problémákat rangsoroljuk. Ennek az az oka, hogy egyszerre vágysz egy tökéletes, harmonikus kapcsolatra, és a gondtalan szingli életre.

Valahogy megpróbálod összeboronálni a két végletet, aminek hogy, hogy nem, a legtöbbször csalódás a vége.

Talán nincs senki más, aki ennyire nehezen köteleződne el, mint te, ami persze állandóan mozgásban tartja a szerelmi életedet, de szinte sosem tudsz hátradőlni biztosan, nyugalomban.

Ha véletlenül találsz valakit, akivel úgy érzed, komolyabbra fordulhatnának a dolgok, akkor biztosan közbeszól egy nem várt körülmény, mintha szó szerint bevonzanád a szerencsétlen eseteket.

Persze, nem teljesen reménytelen a helyzet, de az biztos, hogy a legtöbbet csalódó csillagjegyek között ott a helyed.

Ikrek Kép forrása: unsplash

Az ikrek, akárcsak a vízöntő, levegő jegyű, ezért neki sem éppen könnyű a szerelmi élete. Ők hasonlóképpen nehezen tudnak elköteleződni, ugyanis könnyedek, szertelenek és mindenre kíváncsiak –nem csak úgy általában az életben, hanem a párkapcsolatukban sem cövekelnek le túl könnyedén.

Esetükben azonban még az is bonyolítja a helyzetet, hogy nagyon könnyen belezúgnak másokba, függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élnek, vagy éppen egyedülállóak.

Sokszor bőven elég néhány kedves szó, vagy valaki, akivel egy húron pendülnek, és az ikrek máris úgy érzi, rábukkant a nagy Ő-re.

Persze, ez a fellángolás nem tart túl sokáig, és legalább jó hír, hogy általában hamar megvigasztalódnak. Ha mégis komoly csalódás éri őket, akkor viszont nagyon bele tudnak süppedni az érzelmeikbe, és sok idő kell nekik, amíg kilábalnak a mélypontról.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!