Csillagjegyek, akik állandóan a rossz emberbe zúgnak bele

Kovács Andrea
Írta: ,
Csillagjegyek, akik állandóan a rossz emberbe zúgnak bele

Kép forrása: unsplash

Nem mindig a véletlen műve, hogy olyan pasiba zúgsz bele, akibe nagyon nem kellene. Persze, a hozott minták, amiket tudat alatt másolunk, a korábbi tapasztalatok iszonyúan sokat számítanak. De annyi mindenre hatással van a horoszkópunk, miért pont a párválasztás lenne kivétel? Az alábbi csillagjegyek rendszeresen melléfognak, és most azt is eláruljuk, miért!

Nem igazán áll távol tőled a csalódás, függetlenül attól, hogy te okozod, vagy neked okozzák. Jellemző módon olyan férfiakkal hoz össze a sors, akik nem kellően komolyak és érettek egy olyan kapcsolathoz, amit te elképzeltél magadnak. Erre rátesz egy lapáttal, hogy hajlamos vagy a korábbi negatív tapasztalataidat magaddal hurcolni, és kivetíteni az aktuális kapcsolataidra.

Ha kicsit is elbizonytalanodsz, az elsők között vagy, akik kiutat keresnek ahelyett, hogy megpróbálnák megoldani a kérdéses ügyet. Márpedig így kellően nehéz egy párkapcsolatot hosszútávon működtetni. Ennek ellenére nálad a hűség alapvető, és az egyik legfontosabb dolog, de egy idő után eljutsz arra szintre, hogy kijelented: „minden pasi egyforma”. Így aztán tényleg nehéz dolga van annak, aki szeretné megmelengetni a szívedet, pedig legbelül pontosan arra vársz, hogy egy bizalmas, mély kapcsolatot alakíthass ki valakivel.

Vízöntőként végtelenül laza, humoros és szabad lélek vagy, ami iszonyúan vonzó a másik nem számára. Egyszerre vagy elérhető és elérhetetlen, nyitott és kiismerhetetlen.

A legtöbb férfi alig várja, hogy közelebbről megismerhessen, esetleg meg is szelídítsen magának, de ez közel lehetetlen vállalkozás. Valahol legbelül te is úgy érzed, hogy a párkapcsolat nem igazán neked való, legalábbis nem hosszútávon.

Szeretnéd szabad személyiségedet, kötetlen életviteledet megőrizni, és nincs tervben, hogy bármit is feladj az elképzeléseidből. Emiatt nem igazán vagy vevő arra, hogy kompromisszumokat köss, márpedig ez párkapcsolatban elengedhetetlen. Te viszont inkább menekülsz, ha a kötöttségek szóba kerülnek, szóval a férfiakat illetően nem is igazán a választásoddal van gond, hanem az okoz problémát, hogy nem akarsz elköteleződni. Márpedig, ameddig nem határozod el magadat, addig nem fog rád találni egy komoly szerelem sem.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!