Csillagjegyedből kiderül, melyik kutyafajta passzol a személyiségedhez

Kovács Andrea
Írta: ,
Csillagjegyedből kiderül, melyik kutyafajta passzol a személyiségedhez

Kép forrása: jdbn.fr

Éppen négylábú kedvenc örökbefogadásán gondolkodsz? Esetleg van már egy hű társad? Cikkünkből kiderül, mennyire illetek össze a csillagjegyed alapján a különböző fajtákkal. Fontos! Ez a cikk csak érdekesség, egy állat örökbefogadása pedig évekig tartó felelősséget jelent, ezért előtte mindenképpen beszélj állatorvossal, tenyésztőkkel, menhelyek szakértőivel a személyre szabott tanácsért!

Szűz

Sok Szűz jegyű nem tartja magát kifejezetten kutyásnak, hiszen számukra fontos a rend és a tisztaság, amit ugye, egy kutya mellett, ha nem is lehetetlen, de azért kicsit nehezebb megtartani.

A kifogástalan megjelenésű, mindig elegáns és finom agarak azonban őket is lenyűgözik, és, ha képesek levezetni ezeknek a sportos kutyáknak az energiáit, akkor tökéletes barátság alakulhat ki közöttük.

Bak

A Bakokat néhányan morcosnak tartják, pedig kedves, aranyos jellemek, egyszerűen csak szeretik, ha a maguk megszokott tempójában és rutinja szerint intézhetik a dolgokat.

Ebben egy jópofa kis tacskó tökéletes társuk lehet, hiszen bár ezek a tündéri ebek élen járnak a cukisági listán, akinek volt már tacskója, az tudja, hogy ők is szeretik, ha a maguk tempójában intézhetik a dolgaikat, és idősebb korukban még a dünnyögésre, morgolódásra is hajlamosak.

Azonban ha valaki, akkor egy Bak tökéletesen megérti ezt.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv