Csillagjegyedből kiderül, melyik kutyafajta illik a személyiségedhez

Kovács Andrea
Írta: ,
Csillagjegyedből kiderül, melyik kutyafajta illik a személyiségedhez

Kép forrása: jdbn.fr

Éppen négylábú kedvenc örökbefogadásán gondolkodsz? Esetleg van már egy hű társad? Cikkünkből kiderül, mennyire illetek össze a csillagjegyed alapján a különböző fajtákkal. Fontos! Ez a cikk csak érdekesség, egy állat örökbefogadása pedig évekig tartó felelősséget jelent, ezért előtte mindenképpen beszélj állatorvossal, tenyésztőkkel, menhelyek szakértőivel a személyre szabott tanácsért!

Kos

A Kosok folyton pörögnek, és néha gyorsabban cselekszenek, mint ahogy gondolkodnak, de az ő világukban ez így is van jól.

Életritmusukhoz mindenképpen egy olyan kutya illik, aki képes tartani velük a tempót.

Egy foxi mellett nem lehet unatkozni, és ha valaki, akkor egy Kos képes arra, hogy levezesse egy ilyen pörgő-forgó kutyának az energiáit.

A Kos és a foxi barátsága valójában egy soha véget nem érő, önfeledt játék lehet.

Ikrek

Mókás, aranyos kis viccmester, vagy okos, figyelmes munkakutya: a west highland white terrierben mindkettő megvan, így az Ikrek sokoldalú személyiségéhez hasonlóan ő is képes lenyűgözni azokat is, akik az aranyos, kis fehér kutyát látják benne, és azokat is, akiket a fürge észjárás nyűgöz le.

A westie számára nincs lehetetlen, ha valamit egyszer kiszemel, akkor azt el is fogja kapni, de egy pillanat alatt szeretetre méltó szőrgombóccá változik a gazdája oldalán, így az Ikreknek minden helyzetben hű társa lehet.

 

 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!