Csillagjegyedből kiderül, melyik kutyafajta illik legjobban a személyiségedhez

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Csillagjegyedből kiderül, melyik kutyafajta illik legjobban a személyiségedhez

Kép forrása: jdbn.fr

Éppen négylábú kedvenc örökbefogadásán gondolkodsz? Esetleg van már egy hű társad? Cikkünkből kiderül, mennyire illetek össze a csillagjegyed alapján a különböző fajtákkal. Fontos! Ez a cikk csak érdekesség, egy állat örökbefogadása pedig évekig tartó felelősséget jelent, ezért előtte mindenképpen beszélj állatorvossal, tenyésztőkkel, menhelyek szakértőivel a személyre szabott tanácsért!

Nyilas

Kedves, barátságos, de mindig tettre kész, és egyik szemét a zsákmányon tatja – ezek a tulajdonságok legalább annyira igazak a vizslákra, mint a Nyilasokra, így ők ketten tökéletes párra találhatnak a másik személyében.

Ha le tudja mozgatni, akkor a vizsla remek társa lehet a Nyilasnak, akinek a hűség kifejezetten fontos, de egy vizsla esetében ebben sem fog csalódni.

Kos

A Kosok folyton pörögnek, és néha gyorsabban cselekszenek, mint ahogy gondolkodnak, de az ő világukban ez így is van jól.

Életritmusukhoz mindenképpen egy olyan kutya illik, aki képes tartani velük a tempót.

Egy foxi mellett nem lehet unatkozni, és ha valaki, akkor egy Kos képes arra, hogy levezesse egy ilyen pörgő-forgó kutyának az energiáit.

A Kos és a foxi barátsága valójában egy soha véget nem érő, önfeledt játék lehet.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba