A csillagjegyedből kiderül, hogyan teszed túl magad egy szakításon. Magadra ismersz?

Kovács Andrea
Írta: ,
A csillagjegyedből kiderül, hogyan teszed túl magad egy szakításon. Magadra ismersz?

Kép forrása: photogrist.com

Vannak olyan emberek, akik a szakítás után magányra vágynak és hosszú hetekig ki sem mozdulnak otthonról, mások pedig szinte azonnal az új lehetőségeken törik a fejüket és igyekeznek minél előbb érzelmileg is elengedni szerelmüket. Te hogyan viseled az elválást? Olvasd el cikkünket és tudd meg, miről árulkodik a csillagjegyed!

Szűz Kép forrása: photogrist.com

Ha Szűz a csillagjegyed, akkor igazán független személyiség vagy. Rendre remekül oldod meg a legnehezebb problémákat is, hiszen logikus gondolkodásodnak hála hamar megtalálod a megoldáshoz vagy a célhoz vezető utat.

A túl sok gondolkodás azonban az élet bizonyos területein egy idő után akár hátránnyá is válhat, ugyanis sokakat felidegesítesz vele. Néha meg kellene nyugodnod és lazítanod egy kicsit.

Mivel alapvetően érzékeny típus vagy (a látszat ellenére is), egy fájdalmas szakítás képes megbontani a rendet önmagadban, és szétszórttá, figyelmetlenné tehet. Ilyenkor kissé elveszettnek érzed magad, és azonnal bezárkózol a külvilág számára.

Bak Kép forrása: duchessdior.blogspot.hu

Ha a Bak csillagjegy szülötte vagy, akkor leginkább szigorú szabályok jellemzik az életedet. Biztonságra és stabilitásra vágysz, csak nagyon ritkán kockáztatsz.

Igaz ez a baráti és a szerelmi kapcsolataidra is. Igényled, hogy békés és nyugodt körülmények között élhess, hogy párod szeretettel és odaadással várjon odahaza.

Kissé bizonytalan vagy másokban és magadban is, ezért folyton megerősítésre vágysz. Jobban kellene szeretned önmagadat, ne légy túl kritikus magaddal szemben.

Amíg ezen nem dolgozol és nem javítasz, addig nagyon nehezen fogod viselni a szakításokat, hiszen folyton magadban keresed majd a hibát. Próbálj meg kissé függetlenebb lenni és erősítsd meg a személyiségedet.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!