A csillagjegyed elárulja, milyen a stílusod és mi okoz gondot számodra az öltözködésben

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Természetesen nem csak a születési dátumod befolyásolja azt, milyen a stílusod – az asztrológiában is ott vannak a bolygóállások, amik hatással lehetnek a személyiségedre, és ezáltal az ízlésedre is. Most eláruljuk, a zodiákusod alapján milyenek a legjellemzőbb külső vonásaid, és ezzel kapcsolatosan milyen nehézségekkel szembesülhetsz akkor, amikor megpróbálod összeállítani a mindennapos szettjeidet.

A külsőt illetően a Kosok ritkán teltek, ellenben szinte kivétel nélkül erősnek, markáns megjelenésűnek mondhatóak. Még a karcsúbb Kosok is többnyire izmosak, szívós alkatúak.

Ami a stílusodat illeti, fontos számodra a karriered, az anyagi jóléted, és az, hogy mások mindig a legjobb formádat lássák.

Eközben viszont szereted, ha szabadon mozoghatsz, sportolhatsz, tehát e két véglet között találod meg legnehezebben az egyensúlyt: nehezen tudod összeegyeztetni a hivatalos, formális ruházatodat a sportos kényelemmel.

A Bika nők sokszor gömbölydedek, nőiesen teltek, masszív alkatúak, amihez társul a barátságos, kedves arc.

A legtöbb Bika alacsony vagy közepes termetű, így aztán sokszor megeshet veled is, hogy extrém magas tűsarkú cipőket vásárolsz – amiket azonban nem veszel fel mindig szívesen.

Ennek oka az, hogy imádod a kényelmet és az éned egyik oldala nagyon szeret lustálkodni, úgyhogy képes vagy a táskádban magaddal vinni a váltócipődet.

További kihívást jelent számodra, hogy a gömbölyded formákat elrejtsd, háttérbe szorítsd, sokat trükközöl a karcsúsító fazonokkal.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!