A csillagjegyed segíthet: vajon te mikor találod meg az Igazit?

Szirák Viki
Írta: ,

Mindenki tudni akarja, vajon mikor kopogtat be az életébe az igaz szerelem. De azt gondoltad volna, hogy a csillagjegyed is adhat választ az örök kérdésre? Most elmondjuk, a horoszkópod alapján te mikor ismered meg a Nagy Ő-t, és azt is, mit kell ezért tenned!

Akkor érkezik el az Igazi az életedbe, amikor végre képes leszel elengedni azt az exet, akit annyira szerettél.

Ugyanis, valljuk be, hajlamos vagy felkeresni őt, amikor magányosnak érzed magad és hiányzik.

Biztos vagy benne, hogy ő is hasonlóan érez, ezért bátran fel mered őt hívni; ezt a bátorságot viszont arra kéne használod, hogy elengeded őt, és megpróbálsz továbblépni.

Amikor képes leszel arra, hogy nemet mondasz neki, és nem keresed fel a nehéz napokon, akkor fog belépni az életedbe a mindent elsöprő szerelem!

Annyira félted a szíved a csalódásoktól, hogy szinte nem is akarsz beengedni senkit a kis világodba.

Titkon úgy érzed, mindenki csak bántani fog téged előbb-utóbb, hiszen már annyiszor törték össze a szíved, hogy nem mered ezt még egyszer megkockáztatni.

Ha azonban szeretnéd megtapasztalni a biztonságot nyújtó, örökké tartó szerelmet, akkor muszáj lerombolnod a falat, amit a szíved köré építettél.

Ez a személy ugyanis nem fogja magától értetődőnek venni a jelenléted, és nagyon fog imádni téged; de ha nem hagyod, hogy ezt tegye, nem is fog sor kerülni rá.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!