A csillagjegyed napos oldala – 3 tulajdonságod, amit imádnak benned a többiek

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Minden csillagjegynek megvannak az egyedi tulajdonságai, amelyek nagy mértékben meghatározzák a személyiséget – mivel senki sem tökéletes, ezért ezek között rossz és jó ismertetőjegyek is vannak. Az alábbiakban most a jó tulajdonságokra fókuszálunk, és fontos, hogy néha emlékeztessük magunkat ezekre, mert általában hajlamosak vagyunk csak a hibáinkkal foglalkozni... Keresd meg a saját jegyed, és nézd meg, mi az a 3 dolog, amit a legjobban szeret benned a környezeted, majd a szeretteid csillagjegyét is lesd meg – biztosan felismered őket a jellemzés alapján!

Segítőkész: mindig készen állsz arra, hogy segíts annak, akinek szüksége van rá. Sőt, legtöbbször magadtól veszed ezt észre, még kérni sem kell.

Kommunikatív: mindig kimondod, amire valójában gondolsz, és általában jól is csomagolod. Az ismerőseid tudják, hogy ha kérdeznek tőled valamit, biztosan egyenes választ kapnak, és azt is, hogy veled tényleg bármit megbeszélhetnek.

Vicces: éles elméd, intelligens humorérzéked és pikírt szarkazmusod gondoskodik róla, hogy a körülötted lévők mindig jól szórakozzanak a társaságodban.

Karizmatikus: tűzjegyként hatalmas karizma vesz körül téged, ezzel pedig mágnesként vonzod az embereket – aki egyszer is találkozik veled, biztosan szeretne jobban megismerni.

Szenvedélyes: ha igazán akarsz valamit (vagy valakit), megállíthatatlanná válsz.

A Mars az uralkodó bolygód, emiatt hatalmas energiákat vagy képes megmozgatni a célod érdekében.

Erős vezető: mindig vállalod a felelősséget a tetteidért, és ha kell, másokért is kiállsz, emiatt pedig sokan néznek fel rád és adnak a véleményedre. Úgy tudod betölteni a vezető szerepet, hogy senki nem érzi melletted alárendeltnek magát.