Mi a fa csillagjegyed a kelta asztrológiában? Új dolgokat árul el rólad

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Mi a fa csillagjegyed a kelta asztrológiában? Új dolgokat árul el rólad

Kép forrása: unsplash.com

A kelta fa horoszkóp minden más, hazánkban is ismert horoszkóptól eltér. Ezt a druidák állították össze annak figyelembevételével, hogy a Föld ciklusai és a fák számukra milyen fontos dolgokat, értékeket képviseltek. 13 jegyet tartalmaz, amelyek jellemzőivel most te is közelebbről megismerkedhetsz.

A kelta asztrológia szerint az illuzionisták azért kapták a nevüket, mert egészen másmilyennek mutatják magukat, mint amilyenek valójában.

A közönség többnyire azt kapja, amit elvár: egy vicces, kedves és nyitottnak tűnő embert, ám azt csak nagyon kevesen tudják meg, milyenek igazából ezek az illuzionisták.

Ám pont a bennük rejlő kettősség miatt lesznek annyira népszerűek, hiszen mindenki érdeklődését felkeltik, mindenki tudni akarja, mi rejlik a lelkük mélyén.

A kelta asztrológia szerint az inkvizítorok életfeladata az igazság keresése: imádnak mindent, amit rejtélyek öveznek, és amit meg lehet fejteni.

Jó emberismerők, könnyedén felgöngyölítik az összeesküvés-elméleteket.

Sokszor vonzódnak a pletykákhoz, legendákhoz, így aztán szakmájuk is gyakran ehhez kapcsolódik – oknyomozónak, újságírónak örömmel tanulnak.

Az emberekről is hasonlóan gondolkoznak, szeretik fejtegetni a személyiségbeli vonásokat, ennek következtében kissé manipulatívak is lehetnek, de általában ártalmatlanul, pusztán kíváncsiságból cselekszenek.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!