Mi a csillagjegyed? Ez az illóolaj illik hozzád a leginkább

Írta: ,

Az illóolajok jótékony hatása bizonyított tény, de akik nyitottak az ezotériára, úgy vélik, a különféle növényekből, virágokból sajtolt olajak hatása és bizonyos csillagjegyek természete tökéletes párosítást alkot. Nézd meg, neked melyik aroma javasolt!

Kos Kép forrása: foot-bath-review.com

1/12 Kos

A Kosok hajlamosak arra, hogy gondolkodás nélkül mindenbe beleugorjanak, ennek pedig az lehet a vége, hogy elég nagy káosz közepén találják magukat.


Miért néz meg először a férfi? Ez a tulajdonságod ragadja meg a csillagjegyed szerint


A citrom, ami a megújulás, a tiszta, friss gondolatok illóolaja, segít nekik, hogy rendet tegyenek maguk körül, leszámoljanak a negatív gondolatokkal és félretegyék a problémáikat, rendszerezzék a feladataikat, és a korábbi problémák hátrahagyásával, friss gondolatokkal, tettre készen álljanak egy új feladathoz.

Bika Kép forrása: abalancingpeach.com

2/12 Bika

A Bikák hajlamosak magukban tartani a problémáikat, és hisznek benne, hogy ha a munkába temetkeznek, akkor idővel minden gondtól megszabadulhatnak. Valójában azonban sokkal érzékenyebbek, mint amilyennek látszanak, ezért különösen fontos számukra, hogy le tudják tenni a terheiket.

A borókafenyő, ami kifejezetten a méregtelenítést segíti elő, a negatív gondolatoktól is megszabadítja a Bikákat, segít nekik maguk mögött hagyni a feszültséget és az esetleges keserűséget, így jobban érezhetik magukat, megkönnyebbülnek.

Ikrek Kép forrása: thenletitbe.tumblr.com

3/12 Ikrek

Az Ikrek hajlamosak a különböző légúti panaszokra, megfázásra, mert egyszerre több hangot is képesek megütni, mindig mindenkivel megtalálják, hogyan kell beszélni, ez azonban oda vezethet, hogy néha elveszítik a saját hangjukat.

A borsmenta enyhíti a megfázásos tüneteket, jót tesz a toroknak, miközben a szellemi frissességet is segíti, így az Ikrek nem fog elveszni összetett személyiségében, és ismét rátalál a saját gondolataira, saját szavaira is.

 

Rák Kép forrása: hellofashionblog.com

4/12 Rák

A Rákoknak ajánlott a kezük ügyében tartani néhány csepp yalng-yalng illóolajat, mert ez az aroma segít nekik, hogy ellazuljanak, csökkenti a stressz és a szorongás tüneteit, ami gyakran keseríti meg a Rákok mindennapjait.

Az ylang-ylang biztonságérzetet ad, csökkenti a depresszió tüneteit, így segíthet a Rákoknak önbizalmuk megerősítésében, és abban, hogy ne csak elérjék a céljaikat, de jól is érezzék magukat közben.

Oroszlán Kép forrása: sarahkaye.com

5/12 Oroszlán

Az Oroszlánok hajlamosak arra, hogy kicsit megcsömörödjenek az élettől, és mindattól, ami körülveszi őket. Ilyenkor egy kicsit magukba fordulnak, kedvetlenné válnak.

A bergamott olaj segít nekik, hogy újra megtalálják a bennük rejlő hatalmas energiát és életkedvet, megszabaduljanak a depressziótól és a stressztől, és újra visszajöjjön az étvágyuk - ne csak a szó legszorosabb értelmében, de az élethez, kalandhoz való nyitottságukat is ideértve.

Szűz Kép forrása: photostar3.tumblr.com

6/12 Szűz

A Szüzek kedvelt gyógynövényéből, a kamillából illóolaj formájában is érdemes tartani otthon egy keveset.

A Szüzek nyugodt körülmények között tudnak a leghatékonyabban dolgozni, a kamilla pedig segíti az ellazulást, ugyanakkor az emésztést is segíti, és csökkenti a gyulladásokat, fokozza a méregtelenítést, a problémáit gyakran magába fojtó Szüzeknek pedig ez kifejezetten jót tesz.

7/12 Mérleg

A Mérlegek számára mindennél fontosabb a kiegyensúlyozottság és a harmónia, ezt pedig a levendula segíthet nekik megteremteni.

A kellemes illatú gyógynövény csökkenti a stressz és a szorongás tüneteit, segíti a mélyebb alvást, és még a bőrnek is jót tesz, a Mérlegek számára pedig fontos a külső megjelenés is. A levendula nyugodttá, relaxálttá tesz, de nem tompít vagy nehezít el, és a szexuális aktivitásra is jó hatással lehet, így tökéletes egyensúlyt teremt a Mérlegek számára.

Skorpió Kép forrása: thebeautymodel.com

8/12 Skorpió

A Skorpiók, akik nagy kanállal falják az életet, szeretni fogják a rozmaringot, ami mindenféle túlzásba esés után enyhíthet a macskajajon. A sportsérülések, izomlázak ugyanúgy enyhíthetőek vele, mint a túlzott alkoholfogyasztás, vagy a nehéz ételek okozta panaszok.

A rozmaring segíti a vérkeringést, ugyanakkor a fejfájásra, görcsökre is jó hatással van, így segít, hogy a Skorpiók úgy élhessenek aktív életet, hogy közben ne terheljék túl a szervezetüket.

Nyilas Kép forrása: byrdie.co.uk

9/12 Nyilas

A Nyilasok kicsit hirtelen természetek, nem gondolkodnak kétszer, mielőtt belevágnak valamibe, és sokszor a veszélyeket sem mérik fel. Mivel a fertőzések, gyulladások, mérgek elleni egyik leghatékonyabb illóolaj a teafa olaja, ezért nekik ebből érdemes tartaniuk otthon, hogy esetleges túlkapásaikat, meggondolatlanságaikat kezelni tudják vele.

A teafaolaj a tiszta gondolatok megteremtését is segíti, így akkor is jót tesz, ha a Nyilasok nem csak maguk körül, de a gondolataikban is rendet akarnak rakni.

10/12 Bak

A Bakok szeretik a biztonságot, az állandóságot, de egy folyton változó világban ezt az állapotot nem lehet, és nem is szabad fenntartani. A Bakok számára fontos, hogy úgy tudják elfogadni a változásokat, hogy közben ne merüljenek ki teljesen érzelmileg.

A bazsalikom illóolaja segít leküzdeni a mentális fáradtságot, frissebbé, élénkebbé tesz, és a munka közbeni kiégést is késlelteti, amire a mindig keményen, kitartóan dolgozó Bakoknak szintén nagy szüksége van.

Vízöntő Kép forrása: ebaebaworld.tumblr.com

11/12 Vízöntő

A Vízöntők számára fontos a szellemi frissesség, az, hogy mindig új gondolatokat találjanak, és megértsék a történések mögötti miérteket. Az eukaliptusz segíti őket abban, hogy megtisztítsák gondolataikat a zavaró körülményektől, és csakis a lényegre figyeljenek.

Az illóolaj segíti az ellazulást és a kreativitást is, így az új gondolatok megteremtését is. Mivel jó hatással van a torokra, a mindig beszédes kedvű Vízöntőknek abban is segít, hogy képesek legyenek tartani azt a tempót, amit a kommunikáció terén maguknak diktálnak.

 

Halak Kép forrása: le21eme.com

12/12 Halak

A Halak hajlamosak a bőrproblémák megjelenésére, mivel érzelmeiket sokszor elfojtják, magukban tartják, sokáig rágódnak egy-egy problémán, ennek következtében pedig a csakráik eltömődnek, a méreganyagok felhalmozódnak, és a bőrükön pattanások, esetleg ekcéma jelenhet meg.

A szantálfa segíti a méregtelenítést és a bőr megszépülését is, de a torokra is jó hatással van, így segít a Halaknak nem csak a megújulásban, de abban is, hogy kimondják, megfogalmazzák a panaszaikat, így gyorsabban tudják feldolgozni azokat.