A csillagjegyed elárulja, hogyan teszed túl magad egy szakításon

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A csillagjegyed elárulja, hogyan teszed túl magad egy szakításon

Kép forrása: photogrist.com

Vannak olyan emberek, akik a szakítás után magányra vágynak és hosszú hetekig ki sem mozdulnak otthonról, mások pedig szinte azonnal az új lehetőségeken törik a fejüket és igyekeznek minél előbb érzelmileg is elengedni szerelmüket. Te hogyan viseled az elválást? Olvasd el cikkünket és tudd meg, miről árulkodik a csillagjegyed!

Ikrek Kép forrása: beautyeternal.tumblr.com

Ha az Ikrek csillagjegy szülötte vagy, akkor lételemed a kommunikáció. Él benned a kíváncsiság, kifogyhatatlan vagy a kérdésekből, mindent tudni akarsz a körülötted levő világról.

Nyitott személyiség és gyors észjárás jellemez, viszonylag jól tűröd a változásokat is. Bár a szakítás megvisel, igyekszel lépéseket tenni afelé, hogy minél hamarabb túllépj az exeden.

Szívesen tervezed a jövődet és bánatodat igyekszel egy-egy új kalanddal, utazással feledtetni. Ha kell, beleveted magad a munkába, a lényeg, hogy nem hagyod, hogy a szomorú gondolatok eluralkodjanak rajtad, csak így vagy képes elengedni.

Bika

Ha Bika a csillagjegyed, akkor alapvető jellemződ, hogy makacs vagy. Ez a kitartás és ragaszkodás jellemez az élet minden területén, a szerelemben, a baráti kapcsolatokban, sőt a mindennapi tevékenységekben, hobbikban is.

Sokszor lenyűgöző az a szenvedély, amely áthatja a jellemedet, ám a párkapcsolatokban ez sokszor nem vezet jóra, ugyanis képtelen vagy az elengedésre.

Ha valakit igazán közel engedtél magadhoz, akkor csak nagyon nehezen tudsz túllépni a szakításon. Rendkívül nehezen viseled a változást, inkább állandóságra, stabilitásra vágysz.

 

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz