A csillagjegyed elárulja, hogyan teszed túl magad egy szakításon

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
A csillagjegyed elárulja, hogyan teszed túl magad egy szakításon

Kép forrása: photogrist.com

Vannak olyan emberek, akik a szakítás után magányra vágynak és hosszú hetekig ki sem mozdulnak otthonról, mások pedig szinte azonnal az új lehetőségeken törik a fejüket és igyekeznek minél előbb érzelmileg is elengedni szerelmüket. Te hogyan viseled az elválást? Olvasd el cikkünket és tudd meg, miről árulkodik a csillagjegyed!

Mérleg Kép forrása: wearesodroee.com

Mérleg csillagjegyűként látszólag kiegyensúlyozottság, higgadtság és jószívűség jellemez. Akik azonban jól ismernek, tudják, hogy belül nagyon is bizonytalan, érzékeny és idealista vagy.

Ha valaki, akkor te igazán romantikus alkat vagy! Hiszel abban, hogy létezik szerelem első látásra, akár az utcát járva is képes vagy belehabarodni valakibe.

Barátságos típus vagy, ám gyakran annyira igyekszel, hogy elnyerd mások elismerését vagy barátságát, hogy észre sem veszed, hogy magadat áldozod fel közben. A szakításokat megszenveded, és leginkább a csendes vigasztalódást választod, ilyenkor nem vágysz társaságra, magányba vonulsz.

Halak csillagjegyűként igazán hűséges típus vagy, a végsőkig kitartasz a partnered, barátaid mellett. Jóhiszeműségeddel azonban sokan visszaélnek, és könnyen becsaphatnak.

Ennek ellenére igyekszel mindig toleráns maradni és képes vagy megbocsátani. Nagylelkűség és önzetlenség jellemez, szeretsz másokról gondoskodni.

Érzékeny természet vagy, ha problémákkal küzdesz vagy szomorú vagy, akkor leginkább magadba fordulsz. A szakításon szépen-lassan teszed túl magadat, többnyire nem panaszkodsz másoknak, inkább otthon ülve, sebeidet nyalogatva lépsz túl előző kapcsolatodon.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!