A csillagjegyed elárulja, hogyan teszed túl magad egy szakításon. Magadra ismersz?

Kovács Andrea
Írta: ,
A csillagjegyed elárulja, hogyan teszed túl magad egy szakításon. Magadra ismersz?

Kép forrása: photogrist.com

Vannak olyan emberek, akik a szakítás után magányra vágynak és hosszú hetekig ki sem mozdulnak otthonról, mások pedig szinte azonnal az új lehetőségeken törik a fejüket és igyekeznek minél előbb érzelmileg is elengedni szerelmüket. Te hogyan viseled az elválást? Olvasd el cikkünket és tudd meg, miről árulkodik a csillagjegyed!

Nyilas Kép forrása: fashiongrunge.com

Ha Nyilas a csillagjegyed, akkor igazán önzetlen és kedves típus vagy. Gyakran a kedvesed és a barátaid vágyát előbbre helyezed a sajátodnál. Nagyon tudsz szeretni, soha nem rejtegeted az érzéseidet, mindig őszinte vagy és képes vagy bármit megtenni azért, akit szeretsz.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a párkapcsolataidban magadhoz láncolnád a szerelmedet, hiszen alapvetően él benned a szabadság iránti vágy, így mindketten elég teret adtok egymásnak.

Érzelmes vagy, de legbelső érzéseidet és gondolataidat inkább megtartod magadnak. Viszonylag jól viseled a szakítást és pozitívan tekintesz a jövő felé. Nem hagyod, hogy egy csalódás tönkretegyen, nem adod fel és tovább keresed a nagy Őt.

 

Ikrek Kép forrása: beautyeternal.tumblr.com

Ha az Ikrek csillagjegy szülötte vagy, akkor lételemed a kommunikáció. Él benned a kíváncsiság, kifogyhatatlan vagy a kérdésekből, mindent tudni akarsz a körülötted levő világról.

Nyitott személyiség és gyors észjárás jellemez, viszonylag jól tűröd a változásokat is. Bár a szakítás megvisel, igyekszel lépéseket tenni afelé, hogy minél hamarabb túllépj az exeden.

Szívesen tervezed a jövődet és bánatodat igyekszel egy-egy új kalanddal, utazással feledtetni. Ha kell, beleveted magad a munkába, a lényeg, hogy nem hagyod, hogy a szomorú gondolatok eluralkodjanak rajtad, csak így vagy képes elengedni.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!